2821
2789

یه داغ دیگه میخوای بیاری رو دل خانوادت؟

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چکارکنم حالم خیلی بده نمیتونم بدون اون

عزیزدلم 

تو این‌دنیا هزاران جوون فوت شده

هزاران پدر فوت شده

خدا درد رو میده صبر هم‌میده

گاهی خدامیخواد تورو در امتحان الهی قرار بده ،ببینه چقدر بندگی بلدی

ببین عزیزدلم انقدر خواهر ، برادر ،پدر ،مادر فوت شدن و ادما تنها شدن

تو باید محکم‌باشی ، ماهم‌ روزی به اونا میرسیم

براش فاتحه بخون ، براش قران بخون

سعی کن شب ها ساعت ۱۱ و ۳۰ زندگی‌پس از زندگی‌رو از شبکهو۸ ببینی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
پس چکارکنم اروم بشم خدا نصیب نکنه اصلا تحمل ندارم

پسر خاله من ۱۱ سالش بود فوت کرد

خیلی درد داشت خیلییی

بخدا کم کم خود خدا کمکت میکنه.ایمانت‌رو سست نکن عزیزدلم

سخت ترین امتحان زندگی ، ۱۳ ساله نتونستم فراموش کنم 🥲 ولی باید بخاطر عزیزانم قوی باشم ، وقتی یه عزیزی رو از دست میدی تازه به خودت میای و میبینی چقدر ثروتمند بودی و خبر نداشتی ، چقدر تک تک عزیزانت باارزش بودند و قدر ندانستی ، چقدر تک تک ثانیه های عمرت لایق شکر گزاری بود و ناشکر بودی ، چقدر... 

بعدش تصمیم میگیری داشته های زندگیت رو عزیزانت رو بیشتر در آغوش بگیری ، بیشتر حواست به داشته هات باشه و بیشتر قدر دان زندگیت باشی ، الان فقط تو نیستی که داغونی کل خانواده داغونه ، شادی خونه رو ترک کرده و غم با ایل و تبارش مهمون خونتون شده ، اینقدر سخت و طاقت فرساست که حتی نمیشه ازش نوشت ، فقط باید لباس پولادین به تن کرد و غم رو با تمام وجود از خونه بیرون کرد ، باید بخاطر عزیزانت ، بخاطر پدر و مادرت زندگی کنی ، با تمام وجود زندگی کنی و اونا با دیدن خوشی و خوشبختی تو جان تازه بگیرند و لبخند به لبشون بشینه ، این روزا هم میگذره هر چند یک روزش اندازه یک سال میگذره ولی میگذره🥲🥲🥲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزیزدلم تو این‌دنیا هزاران جوون فوت شدههزاران پدر فوت شدهخدا درد رو میده صبر هم‌میدهگاهی خدامیخواد ت ...

منم بچم فوت شده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

پدرم داغ ۲ برادر دیده یکی زیر ۳۰ سال و یکی ۳۸ ساله .

کم کم با گذشت زمان بهتر میشی.

خدا به دلت صبر بده 🖤🤲🏻

فاتحه خوندم🖤🤲🏻

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

منم بچم فوت شده

الهی قربونت برم عزیز دلم🖤🖤🫂

بچت جاش تو بهشته

اون‌یه‌ امانت‌بود از طرف خدا ک به مدت بهت سپرده شده بود و تو تموم تلاشتو‌کردی براش

پسر خاله من ۱۱ سالش بود فوت کردخیلی درد داشت خیلیییبخدا کم کم خود خدا کمکت میکنه.ایمانت‌رو سست نکن ع ...

منم‌پسر کوچیک و بی گناهم رو

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓