2777
2789
عنوان

جنین رشد نکرده😢

2562 بازدید | 20 پست

به حساب خودم۷هفته و۴روزم بود رفتم سونو گفت ۶هفته نشون میده و جنین۴ میلیه.امروز بعداز ۱۰روز رفتم باز سونو۶هفته رو نشون داد و دیگه جنین رو ندید.حالا دکترم میگه بهتره تو بیمارستان و با دارو سقط کنی چون تو خونه خطرناکه.حالا نمیدونم چکار کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دقیقا مث من... تازه جنین من به ۴ میل نرسید و ۲.۵ میلیمتر بود. تازه صدای قلبشم شنیدم. بعد دو هفته اصلا هیچی نبود

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

عزیزم باید اول تیتر بتا بدی اگه بتات کم شده یعنی جنین از دست رفته اول با روش گیاهی سعی کنی بعد سونو بدی اگه بقایا داشت بعد دارو بخوری

یک دکتر دیگم برو منم تو 7 هفته سقط کردم اصلا به دارو نکشید دردم نداشت خدارو شکر

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
عزیزم باید اول تیتر بتا بدی اگه بتات کم شده یعنی جنین از دست رفته اول با روش گیاهی سعی کنی بعد سونو ...

ببخشید شما که سقط کردی در حد چقدر بود وقتی دفع شد؟آخه منم شش هفته سقط کردم.

4میلیمتر یا چهار سانت چطور 4میل ضربان قلب داره؟

۴میلیمتر عزیزم. برای خودمم عجیب بود چطور قل داشت. صداشم شنیدم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ببخشید شما که سقط کردی در حد چقدر بود وقتی دفع شد؟آخه منم شش هفته سقط کردم.

والله من چیزی ندیدم تکه تکه دفع شد شایدم دقت نکردم دلم نمیخواست ببینمش😧😧😧

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
والله من چیزی ندیدم تکه تکه دفع شد شایدم دقت نکردم دلم نمیخواست ببینمش😧😧😧

آخه خونریزی شدید گرفتم رفتم سونو گفت سقط شده بقایا پنج سانیمتر در یک سانتیمتر داری.بعد اندازه یه بند انگشت دفع شد گوشتی بود البته جمع شده بود بعد اون خونریزیم تمام شد رفتم سونو باز گفت چیزی نمونده رحم سایز و ضخامتش نرماله

ولی قبل دفع این تیکه گوشتی خون بصورت لخته ای و خون جمع شده میفتاد.