2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 66 پست
کار اولی مشکی نئوکلاسیکه کاردومی کلاسیکه من الان رنگ کارامو نمیدونم چی بخرمبعدشم مبلارو گذاشتم ک ببی ...

بله شما نئوکلاسیک و میتونید بامدرن ترکیب کنیدولی کلاسیک و به هیچ عنوان اصلا قشنگ نمیشه شما باید پالت رنگیتونو انتخاب کنید و بعد وسیله بخرید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رنگشم خیلی تیره بود حداقل کرم انتخاب کن که به رنگ چوب بیاد کوسن و شال مبل و... یدونه رنگ سوم انتخاب ...

اصلا رنگش اینانیست من مدلایی ک همسرم زده رو فقط گذاشتم

رنگ کارم روشنه رنگ چوب روشن یا نسکافه ای 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
بله شما نئوکلاسیک و میتونید بامدرن ترکیب کنیدولی کلاسیک و به هیچ عنوان اصلا قشنگ نمیشه شما باید پالت ...

الان بنظرتون؟کاناپه اولی با تک دومی قشنگ میشه؟؟

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من دوتا تک نفره عین مال تو گرفتم دوتا پشت گرد

اره 🥰🥰میشه عکس مجدد گذاشتم کمک کنی 

اولیه اصلا خوب نیست اون کاناپه با تک ها خوب میشن اما خب سلیقه ی من نیست

اولیه چرااخوب نیست؟؟

عزیزم یه چیز بی ربط بهت میگم پیرو تاپیکای قبلیت

ببین من تو عقد خیلییییی مشکلات داشتما خیلی دو سال عقد بودم شیش ماه محرمیت با انواع و اقسام مشکلات سرو کله زدم ...از یه طرفم به هر دری میزدم برای جور کردن ضامن سمت هر کی میرفتم یا نمیتونست یا نمیخواست ضامن بشه یعنی بگم به کیا رو زدم من برای این وام ازدواج و تا اونم جور نمیشد نمیتونستم کاری کنم...همه چیز کاملا رو هوا بود ولی یک دفعه به طور معجزه آسایی جواب صبرمو گرفتم تک تک مشکلاتو خدا از سر راهم برداشت از جایی که فکرشم نمیکردم ضامن جور شد وامو گرفتم خدا یه چیزای دیگه که خیلی برام آرزو بود رو سر راهم قرار داد اصلا فکرشم نمیکردم اما تمامش بخاطر این بود که امیدمو از دست ندادم دقیقا جایی که گفتم خدایا من دیگه تلاشامو کردم دیگه میسپارم دست خودت خواستی درستش کن نخواستی ام اشکال نداره دقیقا اونجا تمام درا باز شد

خواستم بگم میدونم شرایط سختی رو میگذرونی ولی فقط صبر داشته باش و دلتو به خدا بده یه جوری همه چی درست میشه که خودتم انگشت به دهن بمونی

اولیه چرااخوب نیست؟؟

بخاطر مدل رنگ چوبشه که در نظرم خیلی قدیمی اومد 

دیگه این سبک رنگ مدنیست عکس هم واضح نیست که مدلش قشنگ مشخص باشه 

ازکجامیخوای مبل بخری برو یافت آبادتهران

عزیزم یه چیز بی ربط بهت میگم پیرو تاپیکای قبلیتببین من تو عقد خیلییییی مشکلات داشتما خیلی دو سال عقد ...

دعا کن فردا با خبر خوب بیاد همسرم🥲میخاد بره بانک بقران اینم حذف بشه میشه دومی حذفی از وام ازدواج😞

دعا کن فردا با خبر خوب بیاد همسرم🥲میخاد بره بانک بقران اینم حذف بشه میشه دومی حذفی از وام ازدواج😞

چله سوره فیل بردار به نیت رزق و روزی آیاتش کوتاهه ولی خیلی عجیب معجزه میکنه.نگران نباش پول عروسی و جهیزیه و زندگی مشترک رو خود خدا میرسونه.منم کارم شده بود هفت صبح بانک بودن اداره پست رفتن اینور اونور بخدا دیگه با دمپایی میرفتم بعضی وقتا

بخاطر مدل رنگ چوبشه که در نظرم خیلی قدیمی اومد دیگه این سبک رنگ مدنیست عکس هم واضح نیست که مدلش قشنگ ...

نه عزیزم قراره چوبشو بخرم همسرم کاراشو کنه این عکسا همش کار همسرم بود 

من برای جهیزیم رنگ روشن میهام بخرم خونه روشن باشه