2777
2789
عنوان

گین اپ🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم من خیلی تو فکر خوردن این قرصم از داروخونه خریدی؟چندتومنه؟چاق میکنه واقعا؟

سلام عزیزم 

بستگی داره من خودم ۳۰۰ سفارش دادم از سایت بعضی سایتا زده بود ۲۰۰ اینا 

الان ده دوازده روزه میخورم وحشتناک اشتها اوره مال من فقط یکم صورتم پر شده و یکم شکم اوردم😑

با اینکه نشونه های اصل بودنو داره اما میترسم ادامش بدم 😑😂خیلییییی دودلم ادامه بدم یا نه 

چون بعدها ممکنه عوارض داشته باشه نمیدونم واقعا

سلام عزیزم من خیلی تو فکر خوردن این قرصم از داروخونه خریدی؟چندتومنه؟چاق میکنه واقعا؟

و اینکه ممکنه تو دوران خوردنش هم عوارض ببینی ازش 

من تکرر ادرار گرفتم الانم زیر دلم یکم تیر میکشه نمیدونم بخاطر اینه یا نع واقعا دودلم ادامه بدم یا نه 

دورش سه ماهست از اونجایی ک خیلی لاغر نیستم میخواستم یک دوره بخورم فقط چون زیادیش ضرر داره

من میخوام بریزمش دور شیکوریدین رو جایگزین کنم گیاهیه حداقل

من اونو خورده بودم انقد طعمش بد بود دیگه نمیخوردم البته ۱۲ سالم بود. بعدم ۱۶ سالگی دنبالش گشتم نداشتنش امیدوارم الان داروخونه داشته باشنش

من اونو خورده بودم انقد طعمش بد بود دیگه نمیخوردم البته ۱۲ سالم بود. بعدم ۱۶ سالگی دنبالش گشتم نداشت ...

جدی؟ 

منم میخوام از دیج*ی کالا سفارش بدم دیدم بودش 

حالا اوکی بود برات؟ اشتها اور بود؟

جدی؟ منم میخوام از دیج*ی کالا سفارش بدم دیدم بودش حالا اوکی بود برات؟ اشتها اور بود؟

نه کلا یه بار خوردم آخه🥲چون بچه بودم دیگه ادامه ندادم بخاطر طعمش.

اتفاقا منم تو فکر خرید شیکوریدین و گین آپ بودم چه حالب😂😂😂سیپروهپتادین اگه تاحالا نخوردی تا ۳ ماه بخور هیچی نمیشه .من ۳ سال خوردم دیگه نمیتونم بخورم چون میترسم 

نه کلا یه بار خوردم آخه🥲چون بچه بودم دیگه ادامه ندادم بخاطر طعمش.اتفاقا منم تو فکر خرید شیکوریدین و ...

اهان 

😂😂من ک والا ۴ کیلواضافه کنم خوب میشه این گین اپ لامصب خیلی اشتها اور قوییه من فقط دهنم میجنبه شکمم خیلی میاد جلو باد میکنه بعد میخوابه😐🤣 فقط میترسم ادامش بدم بنظرت این یک دوره رو فقط بخورم چیزی میشع؟