2777
2789
عقدم کرد نگو ک یکی دیگه زندگیش بود منو مسخره کرد بعد گفت نمیخوامت و منی ک گول دروغ هاش خوردم یا اونم ...

میدونم ناراحتینا دلتون شکسته...خب 

اما خوشحال باش زندس 

خداکنه هیچ وقت این حس رو درک نکنید که زنگ بزنی و خطش خاموش باشه 

چت هاتون و آرزوهاتون رو دوباره بخونی 

بعدش بری سر خاکش مزارشو تمیز کنی

کاربر آقا-پرستار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وارد وابطه شده بودم و سر اون رابطه تل زندگی و ایندمو باختم

شب نامزدیم بود دوسش داشتم اما انتظارات زیادی ازم داشتن ولی برای من نه، گفتن این میشه ترازو اگه انتظار داشته باشی اونم واسه تو انجام بده مثلاً طلا خواستن بدم به نامزدم اما اون نباید برای من بخره این میشه ترازو

بهم زدیم 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

جنگ از رو زمین محو بشه

چه دل دریایی ، واسه خودت هیچی نخواستی ..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

برمیگشتم به چندین سال قبل و باهاش آشنا نمیشدم

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد