2777
2789
عنوان

جفت خلفی

13889 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من رفتم سونوی انومالی تو برگه نوشته جنین با حرکات نرمال و پرزانتاسیون بریج رویت شد و جفت خلفی است AF در حد طبیعی است یعنی چی؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
الزامی
0
0%
الزامی
1
100%

خب این همه چیش معلومه چی رو متوجه نشدی عزیزم?همه چ نرماله دیگه😕

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

جفت خلفی  یعنی حالت قرار گرفتنِ جفت که خلفی یعنی پشتِرجنین هست 

که خیلی هم عالیه و یکی از بهترین حالتهای قرار گیریه جفته

جنین بریج هم یعنی بچه سرش پایینه پاهاش بالاس

.Pain🔥you made me a believer

بریج یعنی پاهاش پایینه سرش بالا 

خلفی هم یعنی جفت زیر بچس

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢
بچه ها بیاین تو رو خدا اگه میدونین بگین😧😧😧

عزیزم بریج یعنی پای جنین پایینه، جفت خلفی هم یعنی جفت قسمت پشت جنینه، مشکلی نیست گلم، فقط اگه تا آخر بارداری بریج بمونه وسفالیک (یعنی سرش تو لگن) نشه، شاید سزارینت کنن 

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است 

چیزی شیرین بخور به پهلو دراز بکش حس میکنی نگران نباش

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢

خاک عالم من اشتباه نوشتم گلم دیگه هم نشد ادیت کنم

بریج یعنی سرِ بچه بالاس و پاهاش پایین

سفالیک یعنی سرِ بچه پایینه و پاهاش بالاس

جفت هم ممکنه قدامی باشه که جلوی جنینه و ممکنه خلفی باشه که پشتِ جنینه

خلفی بهتره چون حرکاتِ جنین رو زودتر متوجه میشی😊

ممنون مرضی جون من 4 روز پیش تو سونو بچمو دیدم سالم بود دو بار صدای قلبشو گوش دادم ولی الان دو روز تک ...

عزیزم الان خیلی زوده برای هر روز حس کردنِ حرکاتش

من 19 هفته که بودم تازه یه نبضِ خفیف حس میکردم که اونم 1 روز بود 3 روز نبود

از 23 هفته حرکاتش محکمتر شد

2827
2791
2779
2792