2821
2789
عنوان

خیانتتتتتت

116 بازدید | 10 پست

چند روزیه ک متوجه شدم رل یکی از دوستام توی این ۷،۸ ماه دوستیشون بهش خیانت کرده 

الان منم با ی اقایی حدود ۶ماهه تو رابطم ک خیلی دوسم داره میدونم پسر سالمیه محکمه بیدی نیس ک ب این بادها بلرزه ولییی خیلی میترسم همش میگم نکنه ب منم خیانت بشه وای خیلی حس بدیههههه😭💔

ی انرژی منفی الکی تو مغزمه ک داره دیوونم میکنه بیاید ارومم کنید😭

بعدم اینکه هدف از دوستی ما سرگرمی نیست و اشنایی قبل از ازدواجِ یعنی با قصد و هدف مشخص تو رابطه ایم🥲🤝

میشه نگید چرا انق تاپیک زدی؟دارم دیوونه میشم بخدا🥲

تیکر بارداری نیست!

بهت حق میدم بترس

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای چیکار کنممم

یا کات یا بیخیال باش

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

ولیاز این زندگی هرچی بگی بر میاد

خیانت رو آدما به طرز فکر خودشون معنی میکنن

شاید رابطه رسمی نداری

اما من وقتی میبینم شوهرم فیلم +١٨ میبینه

یعنی داره بهم خیانت میکنه

در حالیکه به هیچ جای خودشم نیست ولی تاثیر گذاره

وقتی تو رابطه مون به یه دختر دیگه هم فکر کنه یعنی خیانت

وقتی پته منو واسه غریبه ها بریزه و منو خراب کنه

در حالیکه خودم خبر ندارم یعنی خیانت

خیانت بعدش خیلی گسترده س

روزانه هزاران خیانت صورت میگیره و همچنین هزاران رابطه موفق هست...شما نمیتونی هر اتفاق بدی رو یه زندگی خودت تعمیم بدی...

در ضمن اونی که خیانت میکنه در واقع خودش موهبتیه که طرفو سریع تر بزاری کنار...

به خدا توکل کن و انرژی منفی نده و تا رسمی نشده تمام منطقت رو در انتخابت به کار بگیر

خیانت رو آدما به طرز فکر خودشون معنی میکننشاید رابطه رسمی نداریاما من وقتی میبینم شوهرم فیلم +١٨ میب ...

خیانت برای من فق ی معنا داره ک بجز من ب دختر دیگه ای توجه کنه باهاش حرف بزنه بیرون بره حتی توی ذهنش بهش فکر کنه

تیکر بارداری نیست!