2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدین🤕💔

73 بازدید | 10 پست

واقعن به کمکتون نیاز دارم فردا امتحان دارم 

و پرسش راستش خوابم میاد با اینه که ۳ ساعت پیش از خواب بلند شدم ۲ فصل باید بخونم هیچ پیشخونی روی فصل ۲ نداشتم لطفا راهنمایی کنید 🤕💔همینطوری رد نشید حتما تجربشو دارین واقعا به کمکتون نیاز دارم یه راهی پیشنهاد بدید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علوم نهم

نهم ک خیلی اسونه 

اول یبار روزنامه وار رو همون فصل بخون بفهمی چی ب چیه اصلا هم عجله نکن ک چیزی یاد نمیگیری 

بعدم هر صفحه ک میخونی سوالاش رو بنویس مثل سوال و جواب بخون یاد میگیری 

من نهم بودم اینجوری علوم رو میخوندم 

اگه فصل مسئله هایی ک باید مسئله حل کنی

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

فقط فصل اول و دومه چطوری بخونم بنظرت سوال چطوری میاد؟

طرح سوال هر دبیری خب فرق داره معلمت مفهومی سوال میده یا حفظی 

ولی همون سوال و جوابه بنظرم خوبتره . من سال ۹۹ ک نهم بودم کلا درسل آنلاین بود بعد گفتن امتحاناتون حضوریع تو ی روز و نصفی تونستم تمومش کنم با همون روش سوال جواب

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

طرح سوال هر دبیری خب فرق داره معلمت مفهومی سوال میده یا حفظی ولی همون سوال و جوابه بنظرم خوبتره . من ...

من الان فوقش دو ساعت وقت دارم 

تازه املا و پرسش زبانم باید بخونم🤕💔علوم امتحان از فصل یک گرفت از ۱۰ نمره ۷ شدم ولی الان دو هم هست بدتر معلممون ۲۹ سال سابقه داره والا یبار واسه امتحان ریاضی علوم نتونستم بخونم تنبیه کرده ۳۰ تا سوال ترح کنم ۳ بارم از روشون بنویسم بعد از همونا هم میپرسه