2777
2789
عنوان

مادرم

195 بازدید | 19 پست

مادرم زن برادرم وبیشتر از دختراش دوست داره همینطور پسراش و همه مشکلاتش و گرفتاریاش برای ماست وما غصه اش ومیخوریم برادرام خیلی بیمعرفت وسنگدل ان وبه مادرم اصلا احترام نمیزارن اما بازم اوناروبیشتر دوست داره

سخته نباشه یک شونه برای وقتایی که اشک وغم داری چه سخته تنهایی    

اشکال نداره

بیخیال باش

البته فکر میکنم حساس شدی هیچ ادمی کس دیگرو بیشتر از بچش دوس نداره

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارت جان شماحق داری ولی من یه تاپیک زده بودم نه مثل موضوع شماولی بی ربطم نبود...بعضیهاپشیمونم کردن واعصابم ریخت به هم......گریم گرفته بودازنداشتن شعوربعضی ادما....

نی نی جووونمبیاتودلممم.......  
شما مامانتو دوس داری ؟ اگه آره که عزیزم برای دوس داشتنت قید و شرط نزار شما کار خودتو بکن 

اره مگه میشه دوسش نداشته باشم اما زندادشم خیلی بی ادب وتوهردعوایی بدترین حرفهارو به مادرم زده دلم از این میسوزه کاش لیاقت خوبیهای مامانم وداشتن

خواهرای همسرم مثل شما فکرمیکردن.انقدر برای این موضوع تلاش کردن.بامن بدش کردن.و درنهایت مادرشون و خود ...

عزیزم عروس ما از ما متنفره ومادرم این ومیدونه اما بازم همش بهش میگه من تورو اندازه دخترام دوست دارم

اشکال نداره بیخیال باش البته فکر میکنم حساس شدی هیچ ادمی کس دیگرو بیشتر از بچش دوس نداره

اما مامانم همیشه توعمل این وثابت کرده  

استارت جان شماحق داری ولی من یه تاپیک زده بودم نه مثل موضوع شماولی بی ربطم نبود...بعضیهاپشیمونم کردن ...

بخدا اصلا بحث حسادت نیست برادرم وزنش خیلی به مادرم بی احترامی کردن همیشه طلبکارن 

[QUOTE=47994344]خواهرای همسرم مثل شما فکرمیکردن.انقدر برای این موضوع تلاش کردن.بامن بدش کردن.و درنهایت مادرشون و خود ...[/QUOTE زندادشم فوق العاده حسود بی ادب وبی شخصیت اگه ادم درستی بود منم دوسش داشتم دشمنی که باهاش ندارم