همه از گرونی و ...مینالن ..در حالی که بیشتر تاپیکات در مورد اعمال زیبایی مثل تزریق ژل و کاشت ناخن و عمل بینی و ...کاش اینقدر که پول خرج این کارا میکردن خرج اعتماد به نفسشون میکردند تازه جیبشون هم خالی نمیشد که مدام از بی پولی و گرونی ناله کنن ...چند وقت پیش به تاپیک میموندم استارتر تاپیک به قدری از بی پولی ناله کرده بود که نمیدونم برا خوردن ساده هم پول نداریم والا تاپیکای قبلشم دیدم دماغش را که عمل کرده بود و کلی کارای زیبایی غیر ضروری ...
اره چه تو سایت چه واقعیت خیلی دیدم حرفاشون که اوضاع مالی بده و اینا با سبک زندگی شون جور درنمیاد
تا اسم کباب و ...میاد به عده میگن نه تو بالکن کباب نکنیم و یکی میگه بچم چند ماه نخورده...بعد میری تاپیکاش هر ماه کاشت ناخن داره ...واقعا من نمیدونم اون ناخنای دراز و رنگارنگ مثل جادو گرا چه زیبایی دارن .واقعا چندش و زشت هستن و کلی هم میکروب زیرشون جمع میشه ...هر ماه ۴۰۰میدی برای کاشت خوب همون را مواد غذایی بگیر...من واقعا نمیدونم تو این مملکت مگه ارزون تر از مرغ هم داریم حالا یکی پخته میخوره یکی کباب ..این مرغای بدبوی هورمونی را ...
[QUOTE=358528086]اصلا من عاشق چهره های شرقی ام موهای خرمایی و مشکی چشمای قهوه ای صورتای گندمی یا سرخ و سف ...[/QUOاصولن افرادی سمت این چیزا میرن که خودشون را باور ندارن و به اصطلاح حزب باد هستن .اینا اگه دو روز دیگه مد بشه مثلن دماغ بزرگ و ..باور کن هر جور شده دماغشون را بزرگ میکنن ..چون شخصیت آدم را فقط به همین ظاهرش میبینن ..در حالی که نمیدونن ..تن آدمی شریف است به جان ادمیت
دلیلش اینه که اونها کلا زنهاشون از بچگی با اعتماد به نفس بالا بزرگ میشن و اینکه کلا معیارهای زیباییش ...
درسته عزیزم .این کارا فقط و فقط برا پر کردن جیب دکترا ست و گروه چند درصد از دکترای زیبایی خودشون عمل زیبایی دارن ..خودشون انجام نمیدن چون واقع علمش رادارن و میدونن این کارا چقد برا بدن خطرناکه و گذشته از خطرش واقعا زیبایی ایجاد نمیشه فقط یه مشت صورتای پلاستیکی و بیروح و ...
چرا خنگ فرض شدی؟ توی هنون تاپیک های قبلی که رفتی شخم زدی نوشته بودم توی اقدام نیستم ولی بدمم نمیومد حامله باشم دلیلشم حرفای بقیه س، نه تنها زود قضاوت کردی رفتی به بقیه هم قضاوت اشتباهتو میگی، واقعا آدم های عجیبی توی نی نی سایت پیدا میشن
منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن