2777
2789
عنوان

یه چیز نی نی سایت خیلی جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 24 پست
اره چه تو سایت چه واقعیت خیلی دیدم حرفاشون که اوضاع مالی بده و اینا با سبک زندگی شون جور درنمیاد

تا اسم کباب و ...میاد به عده میگن نه تو بالکن کباب نکنیم و یکی میگه بچم چند ماه نخورده...بعد میری تاپیکاش هر ماه کاشت ناخن داره ...واقعا من نمی‌دونم اون ناخنای دراز و رنگارنگ مثل جادو گرا چه زیبایی دارن .واقعا چندش و زشت هستن و کلی هم میکروب زیرشون جمع میشه ...هر ماه ۴۰۰میدی برای کاشت خوب همون را مواد غذایی بگیر...من واقعا نمی‌دونم تو این مملکت مگه ارزون تر از مرغ هم داریم حالا یکی پخته میخوره یکی کباب ..این مرغای بدبوی هورمونی را ...

[QUOTE=358528086]اصلا من عاشق چهره های شرقی ام  موهای خرمایی و مشکی چشمای قهوه ای  صورتای گندمی یا سرخ و سف ...[/QUOاصولن افرادی سمت این چیزا میرن که خودشون را باور ندارن و به اصطلاح حزب باد هستن .اینا اگه دو روز دیگه مد بشه مثلن دماغ بزرگ و ..باور کن هر جور شده دماغشون را بزرگ میکنن ..چون شخصیت آدم را فقط به همین ظاهرش میبینن ..در حالی که نمی‌دونن ..تن آدمی شریف است به جان ادمیت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلیلش اینه که اونها کلا زنهاشون از بچگی با اعتماد به نفس بالا بزرگ میشن و اینکه کلا معیارهای زیباییش ...

درسته عزیزم .این کارا فقط و فقط برا پر کردن جیب دکترا ست و گروه چند درصد از دکترای زیبایی خودشون عمل زیبایی دارن ..خودشون انجام نمی‌دن چون واقع علمش رادارن و می‌دونن این کارا چقد برا بدن خطرناکه و گذشته از خطرش واقعا زیبایی ایجاد نمیشه فقط یه مشت صورتای پلاستیکی و بی‌روح و ...

فضول نیستم و از اینکه خنگ فرض بشم خوشم نمیاد

چرا خنگ فرض شدی؟ توی هنون تاپیک های قبلی که رفتی شخم زدی نوشته بودم توی اقدام نیستم ولی بدمم نمیومد حامله باشم دلیلشم حرفای بقیه س، نه تنها زود قضاوت کردی رفتی به بقیه هم قضاوت اشتباهتو میگی، واقعا آدم های عجیبی توی نی نی سایت پیدا میشن

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

خصوصیت آدمای ترسو :سریع تاپیکشون راقفل میکنن .چون حرف حق تلخه و حرف حساب جواب نداره

خصوصیت آدم های با شعور: حوصله بحث کردن با آدم هدی عجیب و غریب فضول ندارن، باشه تو راست میگی 🤣

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن