2777
2789
عنوان

بی اختیاری خنده

2016 بازدید | 65 پست

دوست جونا سلام 

من گاهی ی اوقات یهویی بی دلیل میخندم و خنده م متوقف نمیشه 

شوهرم میگه وقتی الکی میخندی منو میترسونی

مثلا دیشب اومدیم بخوابیم یهو همسرم و نگاه کردم بی اختیار غش کردم از خنده فکر کنم 5دقیقه ای شد که ریسه میرفتم همسرم هی تذکر میداد چی شده بگو منم بخندم اینطوری گفت بیشتر خندیدم، دیگه به جایی رسید که یهو زد رو صورتم تا بخودم اومدم، بهم گفت منو میترسونی عین خلا میشی، ببرم دکتر 

بجای عصبانیت بیشتر خندم گرفت ولی خودمو کنترل کردم و زیر پتو اروم می‌خندیدم اونم فکر کرد گریه میکنم اومد عذرخواهی کرد و اینا 

بهش گفتم چیزی هست به اسم رگ خنده، رگ خنده من بلند شده بود میگه همچین چیزی وجود نداره، الان اومدم تو نت چرخیدم که مثلا مدرکی گیر بیارم که بهش نشون بدم اینا طبیعی و فلانه

ولییییی خیلی ترسیدم اصلا طبیعی نیست 😩

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂👌👌👌

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
وای خواهر حق داره خوب من باشم شوهرم میبرتم دارالمجانین😂😂😂

آره دلم واسش سوخت، البته همیشه اینطوری نمیشما، سالی سه چهار بار 😁

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

😂😂😂😂😂😂😂😂😂داغوووونیاااا

من تو دعوا خندم میگیره لـــــــــنتی😁😁😁😁

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
اگه همیشه اینجوری بودی که هیچی ولی اگه جدیدا پیش اومده طبیعی نیست به نظرم

از بچگی بودم، یادمه تو دبیرستان چند بار معلممومنوزاز کلاس مینداخت بیرون، مثلا یهو شلوار معلمم واسم مسخره بنظر میومد 😆😆😆