dhvzkl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 331 عنوان کسایی که ( نورم اسکین )خوردن بیان 95 بازدید | 19 پست نتیجه ۳۶ روز خوردن نورم اسکینیعنی قشنگ گند زده.همه جای صورتم پر جوش قرمز و زیر پوستی شده. دارم روانی میشم چیکار کنم 1403/08/07 | 21:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجولی1 عضویت: 1388/04/31 تعداد پست: 7811 وقتی شروع میکنی به خوردن یک ماه اول هر چی جوش زیر پوست داری که بعدا قراره بریزه بیرون یهو فوران میکنه بعدش که دارو رو ادامه میدی شروع میکنه به فروکش کردن و خوب شدن
dhvzkl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 331 وقتی شروع میکنی به خوردن یک ماه اول هر چی جوش زیر پوست داری که بعدا قراره بریزه بیرون یهو فوران میکن ... ۲ ماه داره میشه
dhvzkl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 331 طبیعیه درست میشه بدا انقد جوش نداشتم یکم قرمز داشتم الان ۲ روزه اینا اومدن
khanoumiiii عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 2168 بدا انقد جوش نداشتم یکم قرمز داشتم الان ۲ روزه اینا اومدن خب داره تاثیرشو میذاره دیگه همه اونا رو درمیدرمیاوردی بعدا حالا ابن قرص همشو باهم تخلیه میکنه بعد برطرف میشن اگه خدا بخواد میشه
جوجولی1 عضویت: 1388/04/31 تعداد پست: 7811 ۲ ماه داره میشه پسرم هم مصرف میکنه دو تا دیگه از اطرافیانم هم استفاده میکنن واسه همشون همینجور بود دکتر هم اینو بهشون گفته بود .الان خیلی خوب شده پوستشانالبته تحت نظر هستن و دوره ای دوز مصرف تغییر میکنه
dhvzkl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 331 پسرم هم مصرف میکنه دو تا دیگه از اطرافیانم هم استفاده میکنن واسه همشون همینجور بود دکتر هم اینو بهشو ... نورم اسکین ؟
dhvzkl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 331 خب داره تاثیرشو میذاره دیگه همه اونا رو درمیدرمیاوردی بعدا حالا ابن قرص همشو باهم تخلیه میکنه بعد ب ... ادامه بدم پس؟
khanoumiiii عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 2168 ادامه بدم پس؟ اره بابا از ماه دیگه درست میشه مطمئن باشخودم ۴ ماهه مصرف میکنم همبن قرصو اگه خدا بخواد میشه
dhvzkl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 331 اره بابا از ماه دیگه درست میشه مطمئن باشخودم ۴ ماهه مصرف میکنم همبن قرصو مرسی که بهم انرژی دادی🥲 کلی دعات میکنم شما هم مثل من برون ریزی داشتی؟
khanoumiiii عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 2168 مرسی که بهم انرژی دادی🥲 کلی دعات میکنم شما هم مثل من برون ریزی داشتی؟ اره یکی دو ماه اول اینجوریه بعدش کلا حذف میشه الان صورت من هیچی جوش نمیزنه بازم باید چند ماه ادامه بدو البته دکتر ممکنه بعدا کمترش کنه مثلا بگه ی روز در میون بخور قربونت عزیزم نگران نباش ارزش داره این سختی هاش🥰 اگه خدا بخواد میشه
dhvzkl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 331 اره یکی دو ماه اول اینجوریه بعدش کلا حذف میشه الان صورت من هیچی جوش نمیزنه بازم باید چند ماه ادامه ب ... 🥹💜کجای صورتتون جوش داشتین و چه نوع جوشی
khanoumiiii عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 2168 🥹💜کجای صورتتون جوش داشتین و چه نوع جوشی والا جای مشخصی جوش نمیزنم ولی بیشتر رو گونه فک کنم جوش اضطرابی بودن چون آزمایش چیزی نشون نداد ولی چون جاشون میموند مجبور شدم نورم اسکین بخورم اگه خدا بخواد میشه
dhvzkl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 331 والا جای مشخصی جوش نمیزنم ولی بیشتر رو گونه فک کنم جوش اضطرابی بودن چون آزمایش چیزی نشون نداد ولی چو ... زیر پوستی؟من هم زیر پوستی دارم و قرمزممنون میشم دعا کنین برام زودتر خوب بشم🥲🙏