2777
2789

شوهرم نفهمید از دهنش پرید

امروز اون تاپیک خیانت جنسی رو دیدم یادم افتاد

شوهرم میگفت خیلی قبل تر از ازدواجمون وقتی ۲۱ ۲۲ ساله

بوده همراه دوستاش که ۴ ۵ نفری بودن رفتن شمال بگردن

میگفت یه شب بچها رفتن یه زن از اون خرابا آوردن پول بدن بهش

من گفتم نمیخوام و فلان

میگفت نوبتی میرفتن اتاق منم تو یه اتاق دیگه بودم آخرش بلند شدم رفتم تو ماشین نشستم تا کارشون تموم شد

بعد فردا صبحش هم بی‌خبر گذاشتم رفتم مشهد 

میگفت بعد اون بچه ها خیلی مسخرم کردن

یعنی راست گفته

این نرفته واقعا پیش زنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیلیا واقعا شخصیت خودشون در حد این کارا نمیبیننن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

قضاوت باخداست دلیلی هم بر دروغ گفتش نیست ولی بشخصه باورش برام سخته😁

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

چرا ما زن ها اینطوری شدیم

انقد دور و برمون این چیزای زشت و مسخره رو شنیدیم حتی اگه بخوایم هم به شوهرامون اعتماد نداریم

مثلا مطمئنیم اهل فلان کار نیست باز ته دلمون میگه نکنه فلان کار و بکنه یا کرده باشه

😔😔😔