2777
2789

من یه داداش دارم که اول ابتدایی میره

بابامم ۵۰سالشه

دیروز خانومش پیام داد عکس با پدرا بفرستین

من به بابام گفتم گفت ولش کن من عکس نمیدم 

منم بیخیال شدم یهو خود خانوم اومد پی وی به من گفت عکس پدرپسربفرست کلیپ امادس یدونه عکس شما نیست 

اونموقعم نه بابام خونه بود نه داداشم

منم گالری و چرخیدم یه عکس فقط داداشم و عموم باهم بودن فرستادم رفت فکرنکردم مهم باشه 

چون عموم و بابام همسن و خیلییی شبیه همن

بابام اومد بهش گفتم وای خیلی برخورد بهش

همون که من عکس دادم کلیپ و گذاشتن 

بابام همش میگه ببین پدرا چه داغونن همش داره تکرار میکنه

خیلی حالم بده انگار اعتمادبنفس بابام خورد کردم

درحالی که بابام خیلی مرتب و چهره خوبی داره 

خودش گفت من نمیذارم عکس 

من بره اینکه از سر باز کنم عکس و دادم 

نمیدونستم اینجوری میشه

خیلی خوب کاری کردی . همه چیو نباید ب بابات میگفتی عکسو میدادی بره واسه کلیپ میخاسته دیگه الکی چرا شلوغش کردی ب بابات گفتی

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم چی شد خانمش کیه؟

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

همینا رو به خودش بگو که فکر نکنه شما از قصد این کار رو کردی شاید حس کرده شما خجالت کشیدی از پدرت ممکنه از این فکرت بکنه آدمیزاده دیگه بهش بگو کارت عمدی نبوده

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

کار معلما خیلی مزخرفه. خدایی یعنی چی؟ شاید یکی پدر نداره. درس نمیدن درگیر این چیزای مسخره ن

معلما ی طرف نماینده‌ های خود شیرین ی طرف دیگه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

کار معلما خیلی مزخرفه. خدایی یعنی چی؟ شاید یکی پدر نداره. درس نمیدن درگیر این چیزای مسخره ن

همون بابامم گفت ول کنا حوصله داری نیومد بندازه 

یهو معلم اومد من موندم چیکارکنم

تو گروه هست میبینه خودش

خب بگو ازت میخام عکس بگیرم ک نمیزاری معلم هم هی اصرار می‌کنه من چیکار باید میکردم؟

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️