2777
2789
عنوان

سینم متراکمه🙄

328 بازدید | 11 پست

یه چیز سفتی توش حس میکردم رفتم سونو گفت هیچ مشکلی نداری سالمی فقط سینت به شدت متراکم و شیری هست

تو گوگل خوندم در موردش نوشته بود سینه متراکم بیشتر در خطر سرطان سینه هست😢😢😢

راه حلی هست از متراکمی دربیاد ؟

متراکم و شیری😇🥲

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه یا بد

جالا که خداروشکر مشکلی وجود نداره نگران نباش

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

گوگل رو چک نکنبنویسی انگشتم درد میکنه نوشته انگشتت رو قطع کنبرید دکتر دیگه، وقتی میگه چیزی نیست، نگر ...

دکتر سونو که گفت هیچ مشکلی نداری پیش ماما هم بردم گفت سونو کاملا نرماله😢😢

تازه سونو میکرد گفت از خیلی از دخترا سینت سالم تره هیچ مشکلی نداری یه ناحیه ای کامل متراکمه تو سینم برای همین من حس میکنم چیز سفتی توش هست 

میترسم یهو یه مریضی جدید در بیاد طاقت ندارم دیگه

ن عزیزم نترس فوقش کیست باشه اینقد کیست شایع شده تو زنا که چیز عجیبی نیست فقط ویتامین ای میگن بخور همین 

همین فردا برو سونو عزیزم 

ن عزیزم نترس فوقش کیست باشه اینقد کیست شایع شده تو زنا که چیز عجیبی نیست فقط ویتامین ای میگن بخور هم ...

مرسی گلم آره باید برم 

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم