2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

137 بازدید | 19 پست

خانما من آخرین روز پریودیم رابطه داشتم مشکوک بعدش قرص اورژانسی خوردم اما یکدونه ای بود الان یازده روزه پری نشدم دارم دق میکنم عقدم‌ اصن نباید بارداریاشم دیوانه شدم 

۱۴ روز فرصت داره

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

من بعد هم تو پریود رابطه برقرار نکن.

خودت ب فکر خودت باش! به خودت ارزش بده 

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم دو هفتس ازتاریخش گذشته و ازمایش دادم منفی بود میگم نکنه ازمایشه اشتباه شده باشه؟ 

پریروز هم رابطه محافظت نشده داشتم.بنظرتون توی این تایم ک ازموعد پریودم گذشته وخیلی درددارم میشه بااین رابطه باردارشد؟

چکارکنم پریودبشم؟

اخه میگن ده روز بعد نشی بده خدا کنه خدا از زبونت بشنوه

تو خود بروشور نوشته ۱۴ روز عزیزم

حتما که نباید پریود بشی شما تازه پریودیت تموم شده بود پس منتظر پریودی بعدیت باش نه الاناحتما بعداز خ ...

اخه همه میگن باید سه تا ده روز بعد بشی حتمن مغزم جوابدنمیده

حتما که نباید پریود بشی شما تازه پریودیت تموم شده بود پس منتظر پریودی بعدیت باش نه الاناحتما بعداز خ ...

آفرین اینم هست

چون تازه پریود تموم شده ممکنه موعد پریود خودش پریود شه

اخه همه میگن باید سه تا ده روز بعد بشی حتمن مغزم جوابدنمیده

نه من خوردم پریودی بعدیم پریود شدم چون تازه موعدم نموم شده بود

به دکترم گفتم گفت همیشه پریود نمیشی مخصوصا زمانی که مدت کوتاهی از پریودیت گذشته باشه اسنفاده کنی