2777
2789
عنوان

مهد رفتن

55 بازدید | 9 پست

دخترم ۴ سالشه

خودش گف میخام برم مهد

ثبت نامش کردم سه جلسه رفته 

میگ دیگ دوس ندارم

امروز بردمش با گریه از خواب پاشده اونجام یک ساعت به من چسبیده بود آخرم فرار کردم اومدم

زنگ زدم اونجا گفتن گریه نمیکنه داره بازی میکنه

الانم از وقتی اومده همش میگ من نمیرم دیگ و گریه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ببین چی شده قطعا دعواش کردن یا زدنش

پسر منم مهد میرفت یه پسره اونجا بود خیلی دوست داشت اونجارو تا مربیشون عوض شد یه روز مادرش هرکاری کرد حریفش نشد دیگه بیارتش اونجا گریه میکرد داخل نمیرفت اخرشم کلا دیگه نیومد مادرش گفت تازه فهمیدم پسر مربیشون اینو کتک زده بود کلا زده شده از کلاس

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

هنوز عادت نکرده تا یکماه بهش فرصت بده ک خوشش نیاد

نمیدونم چه کاری درسته

همش بغل گوشم میگ دیگ نمیرم دیگ نمیرم

گریه میکنه

نمیدونم چه جوابی بدم نمیدونم چه کاری درسته

قرار بود یه روز درمیون ببرمش ولی الان خواهرم میگ اینطوری بدتره شاید هرروز ببرش

اسی ببین چی شده قطعا دعواش کردن یا زدنشپسر منم مهد میرفت یه پسره اونجا بود خیلی دوست داشت اونجارو تا ...

نه کلا اینطوریه

قبلا یه جا دیگ کلاس میبردمش یک ماه رفت بعد گفت مربیمون تتو داره شکل مرداس نمیرم

گف میخام برم کلاس اسکیت دو جلسه رفت گف خسته میشم نمیرم

میگم شاید چون من زیادی به دلش راه اومدم فک میکنه میتونه هروقت میخاد بره هر وقت میخاد نره

میترسم برا مدرسه هم همینطوری کنه

نمیدونم چه کاری درستههمش بغل گوشم میگ دیگ نمیرم دیگ نمیرمگریه میکنهنمیدونم چه جوابی بدم نمیدونم چه ک ...

ازش بپرس چرا نمیره شاید کسی اذیتش کرده ، پسر منم دیروز گفت امروز مهد نمیرم فردا میرم دلیلش رو پرسیدم با یه بچه دیگه دعواشون شده بود 

نه کلا اینطوریهقبلا یه جا دیگ کلاس میبردمش یک ماه رفت بعد گفت مربیمون تتو داره شکل مرداس نمیرمگف میخ ...

حتما حتما هر روز قاطعانه ببریدش و کوتاه نیاید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه کلا اینطوریهقبلا یه جا دیگ کلاس میبردمش یک ماه رفت بعد گفت مربیمون تتو داره شکل مرداس نمیرمگف میخ ...

اووووه پس شک نکن برای مدرسه هم اینطوریه اسی اگه الان نتونی کنترلش کنی برای مدرسه اسیر میشی . دیگه نبرش بگو دیگه هیچ کلاسی نمیبرمت تا یاد بگیری اگه یه جا رفتی تا اخرش باید بمونی

به قول خودت زیادی به دلش راه اومدی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نمیدونم چه کاری درستههمش بغل گوشم میگ دیگ نمیرم دیگ نمیرمگریه میکنهنمیدونم چه جوابی بدم نمیدونم چه ک ...

باهاش کنار بیا اگه هم خواست پیشش بمون یواش یواش ازش فاصلتو بیشتر کن اما رو حرفت قاطعانه بمون و ببرش حتما