2777
2789
عنوان

رد تماس منشی

83 بازدید | 11 پست

بچه ها من دیشب بود با یکی از منشی های دکتر ک برام قبلا نوار مغزی گرفته بود کار داشتم میخواستم بدونم سی دی نوار مغزی چرا بهم نداده دیشب آخه اولش زنگ گ زدم همه همکاراشون میگفتن دادیم بهت من گفتم نه ندادید بعد یکی از همکارش داد به همون خانم ک برام نوار مغزی گرفته بود گفت بیا گوشی کارت داره گفتم شما بهم ندادبد سی دی همه میگن دادید گفت نه بقیه نمی‌دونستن بهت ندادم سی دی رام مشکل داشت اونشب بعد گفت اوکی بیا بگیر بعد خداحافظی کرد قطع کرد بعد من یادم رفت بپرسم امشب بیام خراب نیستا سی دی اینا اینا جواب نداد چندبار زنگ زدم بعد رفت روی رد تماس بعد دیشب فکر کردم شاید کار داره یا مشغوله ک اشغال میزنه شب ک شد رفتم سی دی رو گرفتم ازشون حالا امروز ک سی دی رو بردم کافینت چاپ بگیرم گفت هیچی نیست تو سی دی زنگ زدم به همون شماره ک رد تماس بود دیشب گفتم به همون خانم ک سی دی داد حرف بزنم دیدم کلا رو رد تماس هست هنوز بعد با گوشی خونه تماس گرفتم اشغال نبود رد تماس نبود یکی دیگه برداشت خود اون خانم نبود گفت من نبودم انقدر حالم گرفته شد ک نگو خب من کار دارم ک زنگ میزنم حتما این برخورد یعنی چی آخرم تازه بهم سی دی خالی داده بود دوجا رفتم گفتن سی دی خالیه هیچی توش نیست بلد بوده رد تماس بکنه ولی بلد نیست ی سی دی رایت کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میخوان از سرخودش وا کنن

من دیروز رفتم یکجا کاری داشتم که مسئولش گفت کارت تمومه منم داشتم برمیگشتم خونه که فهمیدم کارم و نصفه انجام داده

برگشتم و تذکر دادم عذرخواهی که نکردن هیچی طلبکارم بودن و کارمم انجام ندادن

حضوری برو به دکتر بگو

بنظرت با شوهرم برم یا نه 

آخه بادارم حالم بده یکم ک راه میرم موندم چکار کنم میترسم به شوهرم بگم بگه خودم میرم میگیرم نمی‌خواد تو بیای