2777
2789
عنوان

رد تماس منشی

66 بازدید | 10 پست

بچه ها من دیشب بود  با یکی از منشی های دکتر ک برام  قبلا نوار مغزی گرفته بود کار داشتم میخواستم بدونم سی دی نوار مغزی  چرا بهم نداده دیشب آخه اولش  زنگ گ زدم  همه همکاراشون میگفتن دادیم بهت من گفتم نه ندادید بعد  یکی از همکارش داد به همون خانم ک برام نوار مغزی گرفته بود گفت  بیا گوشی کارت داره گفتم شما بهم ندادبد سی دی  همه میگن دادید گفت نه بقیه نمی‌دونستن  بهت ندادم سی دی رام مشکل داشت اونشب  بعد گفت اوکی بیا بگیر بعد خداحافظی کرد قطع کرد بعد من یادم رفت بپرسم امشب بیام خراب نیستا سی دی اینا  اینا جواب نداد چندبار  زنگ زدم بعد رفت روی رد تماس بعد دیشب فکر کردم شاید کار داره یا مشغوله ک اشغال میزنه شب ک شد رفتم سی دی رو گرفتم ازشون حالا امروز ک سی دی رو بردم کافینت چاپ بگیرم گفت هیچی نیست تو سی دی زنگ زدم به همون شماره ک رد تماس بود دیشب گفتم به همون خانم ک سی دی داد حرف بزنم دیدم کلا رو رد تماس هست هنوز بعد با گوشی خونه تماس گرفتم اشغال نبود رد تماس نبود یکی دیگه برداشت خود اون خانم نبود گفت من نبودم  انقدر حالم گرفته شد ک نگو خب من کار دارم ک زنگ میزنم حتما این برخورد یعنی چی آخرم تازه بهم سی دی خالی داده بود دوجا رفتم گفتن سی دی خالیه هیچی توش نیست بلد بوده رد تماس بکنه ولی بلد نیست ی سی دی رایت کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا برخی از منشی ها بی شعورتر شدن!

منم چند وقته زنگ زدم به منشی دکتر آزاده مقدم، از بس بی شعوره که نگو

دائم رد تماس میزنه

دیروز صبح انقدر زنگ زدم ، بالاخره جواب داد با حالت عصبی گفت خانوم بعد از ظهر ساعت ۴و نیم زنگ بزن

بعدازظهر هم زنگ زدم بازم رد تماس میزد بی شعور

خب وظیفه منشی ، پاسخگویی هست! انگار اونا هن دکترند ، کلاس میزارن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

جدیدا برخی از منشی ها بی شعورتر شدن!منم چند وقته زنگ زدم به منشی دکتر آزاده مقدم، از بس بی شعوره که ...

خب با خط. دیگه هم زنگ زدی رد تماس بود آخه من با خط دیگه تماس گرفتم رد تماس نبود فهمیدم خط ک دیشب تماس گرفتم رد تماس کرده 

آزاده مقدم همون ک سونوگرافی می‌کنه رو میگی؟

خب با خط. دیگه هم زنگ زدی رد تماس بود آخه من با خط دیگه تماس گرفتم رد تماس نبود فهمیدم خط ک دیشب تما ...

آره سونو 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خب با خط. دیگه هم زنگ زدی رد تماس بود آخه من با خط دیگه تماس گرفتم رد تماس نبود فهمیدم خط ک دیشب تما ...

با یه خط دیگه هم زنگ زدم بازم رد تماس میزد

دکتر آزاده مقدم من رفتم پیشش ی بار خیلی بد اخلاق بود دیگه نرفتم بنظرم برو پیش قاسمیان فقط

آره پیش دکتر طیبه قاسمی میرم

فقط برای سونو گفتم برم پیش مقدم

دیگه برای سونو پیش زینب شعبانی نوبت گرفتم