2777
2789
عنوان

بیاااااین😰

101 بازدید | 8 پست

آقا یه کمد تو دیوار اگهی کرده بودم خیلی وقته فروش نرفته خونه ی بابامه البته مال منه 

دیروز یه اقایی زنگ زد شوهرم جواب داد قرارشد شبش بیان ببینن هماهنگ کردن و رفتن منتها خونه فقط مامانم بوده و داداش کوچیکم کس دیگه نبوده بعد مترکردن و گفتن ۵ سانت بزرگتر از حد ایده آل ماست  و به دردمون نمیخوره و سریع هم رفتن نموندن تا شوهر من برسه و بره راهنماییشون کنه !! 

حالا صبح دوباره زنگ زده من دیشب با یه خط دیگه براش ادرس فرستادم  همون موقع زنگ زد ک بپرسه کدوم محدودس و فلان.... 

حالا صبح ب حا اینکه ب خط شوهرم زنگ بزنه یه سره به خط من زنگ میزد که من امشب میام کمدو میبرم خیلی استرس گرفتم ب نظر همه چی مشکوک میاد بابامم مسافرته مامانم تنهاعه الان سر ظهری هم زنگاشو یه سره کرده !!!! مامان میگه دیشب ک رفتن با یه لحن خاصی گفته فعلاااااا خدافظ ینی ممکنه دزدی چیزی باشن به بهونه خونه دیدن دیشب اومده باشن؟ بعدشم الان ساعت ۲ونیم ظهر کی اصلا حال داره بیاد خرید اخه😐😐😐😐  خیلی میترسم تو محلمونم ک سر ظهر ادم بکشن کسی نمیفهمه از بس خلوته 😢 یا بیخودی من نگران شدم؟😕

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگرانی هیچوقت الکی نیس اگ با لحن خاصی گفته و تلفنو ی سره کرد حتماااا ب شوهرت بگو

ب شوهرم گفتم میگه الکی نگران شدی مگه تو روز روشن میان دزدی !!! خب چه ربطی داره روز و شب چه فرقی میکنه وقتی بیاد تو خونه و خفتت کنه نتونی سرصدا کنی طرفم کارشو میکنه میره دیگه 😰

مامانت تنها نمونه بره یه همسایه ای کسی بیاره پیش خودش تا اونا میان و میرن

اصلا دیگه جواب ندادم ولی ادرسو بلدن که یهو نرن وای مو به تنم سیخ میشه بخدا