2777
2789
عنوان

مخبر کلاس

247 بازدید | 18 پست

یکی ت کلاسمونه مخبرری همه رو میکنههههه 😔😔😔😔 بچه ها هم نمیدونن و با اون شخص رفیقن بعد این مخبر از من بدش میاددددد میره امار کلاسو میذه خانم ساتیاروند  الان اومده ب ردیف دوم کلاسمون همون دختز مخبر مییگه من میدونم ک مخبره کلاسسهههه اونوقت خودش گروهیی زده بچه ها کلاسسمون داخلشه اسکرین شات چتا روو میده امروززز امد  انگشت گرفته سمت منو چند از بچه ها بدون اینکه. بگه مخبرن با انگشت داشت میگفت مطئنم ب بچه ها گفته من مخبرم 😭😭😔 حسم میکه نمیدونم چطور مچشو برا بچه هها رو کنم خیلی ادم سنگ دلو بدیه همششش میخنده ب بقیه زوررش میاد یکی نمره باللا بگیره همش نکاه من میکنههه ..... الانم  گذاشته پا من یا یکی از بچه در حالی ک خودش با معاون مدرسه دوست جون جونیه من صبح. ب بچهه ها گفتم ک احمدی کیا هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجیی زورم از این میاد بچه ها دوسش دارن نمیدوننن. اون مخبره میره ب بچه ها میگه من بودم

وایی بیخیالش اینجوری فقط روان خودتو بهم میریزی ماهم یدونه داریم ولی از اول سال ب همه اعلام کردم با مدرک ک چ دختر نمک نشناسیه 

این کاربری دست دو نفره ))
وایی بیخیالش اینجوری فقط روان خودتو بهم میریزی ماهم یدونه داریم ولی از اول سال ب همه اعلام کردم با م ...

😔😔😔اجی من و چند تا از رفیقام چون ساکتیمو مثل اونا غیبت بقیرو نمکینیم فکر میکنم ما بودیم

😔😔😔اجی من و چند تا از رفیقام چون ساکتیمو مثل اونا غیبت بقیرو نمکینیم فکر میکنم ما بودیم

خب دقیقا همینه دیگ یکم شیطون و پر انرژی باشین  ببخشیدا ولی ماهم گاهی ب ارومای کلاس شک میکنیم ولی بعد متوجه میشیم وای ن واقعاً زود قضاوت کردیم 

این کاربری دست دو نفره ))
غلط کرده ک بذش بیاد حالا بدشم بیاد خودش چ تحفه ایه مگ واست مهمه کی ازت خوشش بیاد کی نه؟

اجییی من خیلی سساده و خاک بر سرم😔 ت گروه کلاسیمون دیروز میگمم ک شما چرا با من لج میکنید من میرم خونه گریه مکینم. خیلی خودمو پست و حقیر کردم اونم مثلا داره دلسوزس میکنعع با خنده استیکر میفرستاد من و یه. ادم ساده میبینن