2777
2789
عنوان

راضی کردن شوهر

983 بازدید | 36 پست

بچه ها چه طور شوهراتون راضی کردن برای بارداری؟

من تنبلی تخمدان دارم.۲۸ سالمه. با توجه به وضعیتم میخوام زود اقدام کنم. شوهرم راضی نمیشه هر چیم براش توضیح میدم ممکنه این پروسه طول بکشه. متوجه نیس.

۱.۵ ساله عروسی  کردم

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نظرم اصرار کردن درست نیست،در موردش زیاد حرف بزن ولی خودتو بیخیال نشون بده،هنوز سنت زیا. نیست که نگران باشی،من 33سالمه همسرم39اصلا دلش راضي نیست بچه دار بشیم منم دیگه بیخیال شدم فقط هر از گاهی بهش یاداگری میکنم بچه خوبه😄😁😁خودش کم کم داره راغب میشه

یعنی دیر نمیشه؟

آخه تنبلی تخمدانم داره میترسم اگه هیچی بهش نگم بعدا هم نشه و مشکلم حادتر بشه. بعدبگه تو بچه دار نمیشی

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 

هرکسی صلاح خودشو بهتر میدونه. اما به نظر من اصلا مجبورش نکن. فردا کوچکترین شکابتی بکنی میگه خودت خواستی. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

من شوهرم هرروز یچی میگه یه دفع قربون صدقه دختر نداشتمون میره یه روز میگه من دختر نمیخام ازالان میگه من نمیتونم با داماد کنار بیام😐. من که هیچ اصراری نمیکنم بهش  

تا از ته دل نخاد بعد خودمو عذاب میکشم بخاطر بچم که باباش نمیخاستش

سلامتی بابام❤اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

مردا تا خودشون نخوان هیچ کاری نمیشه کرد ولی مال ما برعکس بود.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

بگو یه نامه بنویس که میدونی من مشکل دارم و بچه نمیخای

بگو الان میتونم شاید بعدا نتونم به سرت نزنه کاری کنی

اینجور شاید بترسه بچه بخاد

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
یعنی دیر نمیشه؟ آخه تنبلی تخمدانم داره میترسم اگه هیچی بهش نگم بعدا هم نشه و مشکلم حادتر بشه. بعدبگ ...

چرا دیر میشه بجنب بنظرم اگر شرایطشو داری خودم فکر میکردم مشکل ندارم اما 9 سال طول کشید

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرررررررررررررررررر(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)

اصلا دلیل مخالفتش رو نمیگه. فقط احساس میکنم انگار از مسئولیت و خرجش میترسه

من هم بچه خیلی دوست دارم. هم به خاطر مشکلم یکم نگرانم

اگه بذارم به عهده ی خودش میگه ۵ سال دیگه