2789
عنوان

اسم نزری

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 53 پست
مگه بده ؟

بده؟؟؟ افتضاااحه  2 ساله ازدواج کردی زرت و زرت حامله شدی اصلا به رحم بدبختی رحم نکردی اینقدر بی وجدانی با آینده ی بچتون بازی میکنید واقعا پیش خودتون فکر نمی‌کنید اون بچه ی بدبخت باید بذه تو جامعه حیدر و ام البنین شد اسم ؟؟؟؟ آخه شماهااا با کجاتون فکر می‌کنید حداقل مریم و محمد ،علی نرگس و این همه اسم مذهبی هست واقعا متاسفم برات 

خب حیدر لقب حضرت علی .شما علی هم‌میتونی بزاری.یا حضرت ام البنین اسم اصلیش فاطمس.ب خاطر بچهای امام عل ...

فاطمه زهرا اسم دختر خواهر شوهرم علیم برادر شوهرم گذاشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم میترسمم خیلی ت اون بارداری هام همش میگفتم ستاره و ماهلین میزارم نمیدونم شهرام اشکان الان واقعا ...

خب اسم مذهبی بهتر هم داریم 

ام البنین و حیدر واقعا قشنگ نیست گناه داره بچه 

بده؟؟؟ افتضاااحه 2 ساله ازدواج کردی زرت و زرت حامله شدی اصلا به رحم بدبختی رحم نکردی اینقدر بی وجدا ...

خواهشا قبل حرف زدن یکم فکر کنیم که زندگی بقیه به ما هیچ ربطی نداره ایشون در مورد این که دعا کنیم براش تاپیک زدن ن که قضاوت کنیم چند بار باردارشدن یا چه اسمی میزارن 

خواهشا قبل حرف زدن یکم فکر کنیم که زندگی بقیه به ما هیچ ربطی نداره ایشون در مورد این که دعا کنیم برا ...

بآسه شما راس میگی ، ولی من مثل شما نیستم به فکر اینم که دو روز دیگه اون بچه ی طفل معصوم دنبال اسم عوض کردن نباشه ، اسی فقط 18 سالشه و مخش خوب کار نمیکنه 

خب اسم مذهبی بهتر هم داریم ام البنین و حیدر واقعا قشنگ نیست گناه داره بچه

حالا شاید خدا خاسته من این اسمو بزارم واقعا خیلی مخم درگیره اصلا نمیتونم بجز این اسم ب اسم دیگه ای فک کنم🥺🥺🥺

خیلی هم زشتن تو رو خدا به اون بچه ی کوچولو فکر کن که بیاد بغلش بعد بهش بگن حیدر کوچولوووو

من نمیتونم به اینا فکر کنم زندگی خودشونه هرچی دوس دارن میتونن بزارن بعد اینجوری فکر کنی که خیلی سخته الان ی اسمایی میزارن رو بچه ها خیلی بدتر از ایناس 

نمیدونم چی بگم فقد دعا کن سالم بیات بغلم🥺🥺🥺

ببین تو باید پیگیری میکردی چرا سقط شدن نه اینکه سریع حامله شی دلیل مهمه ، اکر دلیلشو میفهمیدی الان آرامش داشتی الانم حتما سالم بدنیا میاد ولی تو اسم خواهشاااا تجدیدنظر کن گناه اون بچه چیه؟؟ امیر علی ، امیر طه ، امیر محمد ، محمد طه، بزار 

بآسه شما راس میگی ، ولی من مثل شما نیستم به فکر اینم که دو روز دیگه اون بچه ی طفل معصوم دنبال اسم عو ...

بخدا بابا منم دوس دارم ستاره ماهلین مرسانا بزارم ولییی میترسم بخدا میترسم

بخدا بابا منم دوس دارم ستاره ماهلین مرسانا بزارم ولییی میترسم بخدا میترسم

ام البنین و امام علی خیلی مهربونن

مطمئن باش کار به اسم ندارن

یا بخوان گروکشی بکنن

تو نذر کن اگه سالم به دنیا بیاد برا امام علی یا ام البنین یه سفر بندازی یا کمک به یه محتاج

ام البنین خیلی حاجت میده ها خییلی

فقط قسمش بده به امام حسین