سلام خانماا من دوساله ازدواج کردم و سه تا سقط داشتم الان از سقط ۳؛ ۹ماه میگذره با دارو دوباره باردار شدم الان نزر کردم اگه دختر شد سالم امد بغلم اسمشو میخام بزارم ام البنین ولی اگه پسر شد اسمشو میزارم حیدر خوبه ب دعا هاتو محتاجم بچها دعا کنید سالم بیات بغلم هیچ بچه ای ام ندارم😔
بده؟؟؟ افتضاااحه 2 ساله ازدواج کردی زرت و زرت حامله شدی اصلا به رحم بدبختی رحم نکردی اینقدر بی وجدانی با آینده ی بچتون بازی میکنید واقعا پیش خودتون فکر نمیکنید اون بچه ی بدبخت باید بذه تو جامعه حیدر و ام البنین شد اسم ؟؟؟؟ آخه شماهااا با کجاتون فکر میکنید حداقل مریم و محمد ،علی نرگس و این همه اسم مذهبی هست واقعا متاسفم برات
بده؟؟؟ افتضاااحه 2 ساله ازدواج کردی زرت و زرت حامله شدی اصلا به رحم بدبختی رحم نکردی اینقدر بی وجدا ...
خواهشا قبل حرف زدن یکم فکر کنیم که زندگی بقیه به ما هیچ ربطی نداره ایشون در مورد این که دعا کنیم براش تاپیک زدن ن که قضاوت کنیم چند بار باردارشدن یا چه اسمی میزارن
خواهشا قبل حرف زدن یکم فکر کنیم که زندگی بقیه به ما هیچ ربطی نداره ایشون در مورد این که دعا کنیم برا ...
بآسه شما راس میگی ، ولی من مثل شما نیستم به فکر اینم که دو روز دیگه اون بچه ی طفل معصوم دنبال اسم عوض کردن نباشه ، اسی فقط 18 سالشه و مخش خوب کار نمیکنه
ببین تو باید پیگیری میکردی چرا سقط شدن نه اینکه سریع حامله شی دلیل مهمه ، اکر دلیلشو میفهمیدی الان آرامش داشتی الانم حتما سالم بدنیا میاد ولی تو اسم خواهشاااا تجدیدنظر کن گناه اون بچه چیه؟؟ امیر علی ، امیر طه ، امیر محمد ، محمد طه، بزار