2789
عنوان

اسم نزری

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطمه زهرا اسم دختر خواهر شوهرم علیم برادر شوهرم گذاشته

اشکال نداره عزیزم هرچی خودت دوست داری بذار.مهم نطر وخواسته خودته

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

خواهشا قبل حرف زدن یکم فکر کنیم که زندگی بقیه به ما هیچ ربطی نداره ایشون در مورد این که دعا کنیم برا ...

احسنت

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

مذهبی زیبا بزار . خدایی من کع اصلا دلم نمیخواد شما مادر شی با این اسم های مزخرف

عزیزم درس حرف بزن مادر نشم چی خیلی بد داری حرف میزنی من دارم بهتون میگم دعا کنید بمونه برام بعدشم من هرچی بزارم ب ت چه من مادرشم باباشم راضیه بعدشم همه ماه رسم داریم اسم مذهبی رو بچه بزاریم خودش نخاست بعد چند سال میتونه عوضش کنه هرچی دلش بخات برا خودش بزاره لطفا درس صحبت کن منم ارزو دارم نی نیمو سالم بغل بگیرم دل نشکون

عزیزم درس حرف بزن مادر نشم چی خیلی بد داری حرف میزنی من دارم بهتون میگم دعا کنید بمونه برام بعدشم من ...

فقط،بدون شما به عنوان یک مادر در مقابل بچه ت وظیفه هایی داری یکی از وظایف که کمترین وظیفه ست انتخاب اسم مناسب ساده و خوب و نیک هستش وقتی فاطمه و زهرا و مریم هست واقعا ظلم میکنی بهش و یک عمر عذابش میدی تو مدرسه مهد دبیرستان دانشگاه عذاب خواهد کشید