2777
2789
عنوان

تف ت این زندگی💦

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 70 پست
منکه هنوز نفهمیدم کاپش چی بود 😂😂

منظورش کاپل بود (couple)

یعنی زوج! ترکیب!

هر چند اینجا کاربرد نداشت اصلا این کلمه

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بترکی الهی 🤣🤣🤣🤣🤣این طفلک یه چی تازه یاد گرفته گفته برم تاپیک بزنم که همه بگن چقد خفنه 😁😁

😛😛😐🤣🤣

عزیز مادر منتظر اومدنتم 🧑🍼 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بخونید خوندید بهم بگید 🥰انشالله به سلامتی بیایی جان مادر🌹فداتشم دلیل ادامه دادنم🫀 ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤

کیرول چیه یاحسین

فحش داد فکر کنم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بنده خدا حالا یچی گف بیخیال🥲

برو یه دمنوش گرم بخور بعد برو راااحت بخواب حالت بهتر میشه 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
فحش جدیده اینم از حالا به بعد هر کی اذیتم کردم براش میگم کیرول

خیلی سمه 

میترسم فحش دوسر سوخت باشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.