وااییی من فکر کردم منظورش کاپ قاعدگیه😂😂😂😂چون گفته بود پریودم😂😂
منم با پدم قهرم
چیز عجیبی نیست واقعا
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
میشه دس از سرم وردارین؟انگار دارم با ادمای زمان قبل از میلاد حرف میزنم
ن عزیزم ناراحت نشو ها...یه چیزی شنیدی خواستی به کار ببری ولی ندونستی کجا....من مشکل دارم عهد بوقی ام بقیه چی؟؟؟شما فکر کنم از سیاره دیگه اومدی که به پارتنر یا رل یا دوست پسر میگید کاپل
میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من
یکم لحن حرف زدن تو درست کن درست عین یه دختر خانوم و با وقار حرف بزن
عزیز مادر منتظر اومدنتم 🧑🍼 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بخونید خوندید بهم بگید 🥰انشالله به سلامتی بیایی جان مادر🌹فداتشم دلیل ادامه دادنم🫀 ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤
عزیز مادر منتظر اومدنتم 🧑🍼 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بخونید خوندید بهم بگید 🥰انشالله به سلامتی بیایی جان مادر🌹فداتشم دلیل ادامه دادنم🫀 ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤