2777
2789
عنوان

تف ت این زندگی💦

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 70 پست
وااییی من فکر کردم منظورش کاپ قاعدگیه😂😂😂😂چون گفته بود پریودم😂😂

منم با پدم قهرم 

چیز عجیبی نیست واقعا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه دس از سرم وردارین؟انگار دارم با ادمای زمان قبل از میلاد حرف میزنم

ن عزیزم ناراحت نشو ها...یه چیزی شنیدی خواستی به کار ببری ولی ندونستی کجا....من مشکل دارم عهد بوقی ام بقیه چی؟؟؟شما فکر کنم از سیاره دیگه اومدی که به پارتنر یا رل یا دوست پسر میگید کاپل

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
میشه دس از سرم وردارین؟انگار دارم با ادمای زمان قبل از میلاد حرف میزنم

گردن گیرتم خرابه☹️

خب بپذیر که اشتباه گفتی :/

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

ن عزیزم ناراحت نشو ها...یه چیزی شنیدی خواستی به کار ببری ولی ندونستی کجا....من مشکل دارم عهد بوقی ام ...

من از مریخ اومدم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

معلومه ت کیرول نیستی پس زیاد فکرتو درگیر نکن بیب

معلومه بچه روبیکایی هستی بیب😂

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

ببخشید هاااا یه چیز بهت میگم خواهر آنه 

یکم لحن حرف زدن تو درست کن درست عین یه دختر خانوم و با وقار حرف بزن

عزیز مادر منتظر اومدنتم 🧑🍼 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بخونید خوندید بهم بگید 🥰انشالله به سلامتی بیایی جان مادر🌹فداتشم دلیل ادامه دادنم🫀 ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤

کیرول چیه یاحسین

خدایی منم کنجکاو شدم

عزیز مادر منتظر اومدنتم 🧑🍼 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بخونید خوندید بهم بگید 🥰انشالله به سلامتی بیایی جان مادر🌹فداتشم دلیل ادامه دادنم🫀 ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤