2777
2789
عنوان

بی شعوری

153 بازدید | 8 پست

بچه ها سلام 

هیچ وفت اشتباه یا سوتی یا نقطه ضعفتونو به هیچ کس نگین مگر پدرمادر که دلسوزن 

بقیه دنبال عیب و پایین اوردن مردمن 

واقعا این بی شعوری دیگه اعصابمو داغون کرده

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

دقیقا

بخدا جلو چشم به به و چه چه پشتم مسخره و غیبت کردنمو دیدم

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بخدا جلو چشم به به و چه چه پشتم مسخره و غیبت کردنمو دیدم

و چقد اینجور آدمها چندش و پستن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
و چقد اینجور آدمها چندش و پستن

خیلییییییی بین ۱۰نفر۹نفر هستن دیدم که میگم

خیلییییییی بین ۱۰نفر۹نفر هستن دیدم که میگم

بات موافقم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خب همینه چرا اصلا باید نقطه ضعف رو بگی به بقیه

حتی اگه اشتباه کوچکم ببینن یه جوری حق خودشونو حق میدونن و بقیه رو بی دست و پا و مقصر 

آدم از این یک رو بودن خودش و مود اونا واقعا ناراحت میشه