2777
2789
عنوان

درمان عفونت

562 بازدید | 6 پست

سلام من عفونت قارچی داشتم ، به پزشک مراجعه کردم، بهم شیاف واژینال کلوتریمازول و قرص داد ولی من مصرف نکردم، قرص تقویت سیستم ایمنی خریدم و شروع به خوردن کردم، و کپسول لاکتوفم و لاکتواژ رو استفاده کردم، شرت هام و هر شب عوض میکردم و با صابون و آب داغ میشستم، و همچنان این کار رو انجام میدم، از حموم که میام واژنم و با باد سشوار خشک میکنم… به هیچ وجه از ژل شوینده بهداشتی هم استفاده نکنید… و چند روز پیش رفتم دکتر و گفت خبری از عفونت نیست ، ترشحاتمم به حالت عادی برگشته، دکتر گفت کپسول بایوفم یا لاکتوفم رو میشه مداوم هفته ایی ۲بار استفاده کرد…🩵

مرسی از اطلاعاتت.  منم دارم عفونت دکتر گفت داکسی سایکلین بخور یکی دوبار خوردم معدم درد کرد 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

من ۳ ماه خوردم و شیاف کردم فایده نداشت فقط عفونت ادراری هم گرفتم مجبور شدم فلوکونازول بخورم بنظرم بستگی ب شدتش داره مال شما لابد زیاد نبوده ولی خب رعایت میتونه در کنار درمان خوب باشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۳ ماه خوردم و شیاف کردم فایده نداشت فقط عفونت ادراری هم گرفتم مجبور شدم فلوکونازول بخورم بنظرم بس ...

آره ممکنه ولی به نظرم تقویت سیستم ایمنی با مکمل ها خیلی تو جلوگیری و درمان عفونت تاثیر داره