2789
عنوان

جنس نر

135 بازدید | 7 پست

یعنی با این تاپیک های که میخونم ازتون مخم سوت میکشه یکی بارداره شوهرش خیانت میکنه اون یکی شوهرش مثلا سر به زیره میره خیانت میکنه این یکی میره الکی میگه سینگلم ولی زن داره 

پس به این نتیجه میرسیم 

مرد =عزرایل 

چون ذره ذره جونتو میگیره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

و یادت باشه عزیزم اگه انقدر بدبین باشی، بدی‌ها روسمت خودت میکشونی. نه بدبین باش نه خیلی ساده و دور از جونت نادون. عاقل باش و درستکار. خودت وفادار باش، دنیا هم یه خوبشو برات کنار میذاره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
نه عزیزم.مردم مشکلاتشونو بیشتر مینویسن. مرد خوب اصلا کم نیست. دور و بر من چند ده تا مرد عالی هست. ما ...

مرد خوب که قطعا هست من میبینم واقعا مخم سوت میکشه طرف میگه انقد شوهرش خوبه مهربونه ولی خیانت میکنه اخه یعنی چی چه جنسی دارن اینا 

مرد خوب که قطعا هست من میبینم واقعا مخم سوت میکشه طرف میگه انقد شوهرش خوبه مهربونه ولی خیانت میکنه ا ...

عزیزم کسایی که خیانت میکنن، باور کن از قبل هم قابل پیش‌بینی هستن. همیشه نشونه‌هایی هست برای اینکه آدم خوب از آدم بد رو بشه تشخیص داد. این

جوری نیست کسی یهو خیانتکار بشه. از اول، باور کن حتی از بچگیش هم به احتمال زیاد بارها خیانت کرده؛ به هم‌کلاسیش، به دوستش و... بعد با یکی ازدواج کرده و حالا خیانت ج.نسی میکنه.

خیلی‌هامون چون شیفتهٔ کسی میشیم، چشممون رو روی خطاهاشون میبندیم. میفهمیم‌ها ولی خودمون رو میزنیم  

به ندیدن. بعد میگیم خوب بودا، یهو خیانتکار شد.

شما منطقی یکیو انتخاب کن، تمام جوانبو بسنج، جز عقلت ببین دلت هم می‌خوادش؟ به دلت هم میشینه؟ اگه آره، بعد باهاش باش. به خاطرش گذشت کن، بهش همه‌جوره وفادار باش، اون هم وفادار میمونه. اصلا ناامید نباش از مرد خوب.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟