2777
2789
عنوان

الان دوست دارین چی بخورین

231 بازدید | 54 پست

من مرغ سوخاری😭😭. پیتذا. قورمه. زرشک پلو با مرغ.. کباب لازانیااااا😭😭😭...

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازانیا خوشمزس ؟

اره خیلی. خیلی وقته نخوردم اخرین بار ۲سال پیش خوردم🥲

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

دوتا پیتزای سرد که تو یخچال بود با ی لیوان نوشابه با یخ 🤤🤤

پیتزای سرد ک حال نمیده

پیتزا الان خوردم زیاد باهاس حال نکردم

الان اسموتی انبه بود خیلی خوب بود

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من چیپس بزرگ با ماست میخوام

اینم میخوام. با ی نفر ک پایه باشه.🥲

اره خیلی. خیلی وقته نخوردم اخرین بار ۲سال پیش خوردم🥲

ورقش رو بگیر حتما نباید توش چرخکرده بریزی میتونی با مرغ بپزی 

پیاز تفت بدی سیب زمینی بزنی کدو رنده کنی ب پیاز بزنی 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

هرچی، خیلی گشنمه

🥲😂.

منم خیلی‌گرسنمه.