خای مدیر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 512 عنوان دوست پسرم گربهههه گرفته برام | مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 61 پست من هی میگفتم عاشق گربه ام و میخوام بگیرم و... فکر نمیکردم همچین کاری کنه چون خوشش نمیومد از گربه😐😂اونم رفته بچه گربه گرفته برام هرچقدرم میگم چند پولشو دادی نمیگهههعکسشو میزارم فقط بگید چقدر پول داده این بچه بنظرتون 1403/08/07 | 10:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خای مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 512 وای خودااا چینگده نازهقیمتش ۳میلیونه خداکنه همین باشه
خای مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 512 تاپیک قبلیت که گربه میخواستی بگیری تورو خدا دروغ میگید تاپیک قبلی تونو بزارید حذف بعد بگید مارو علاف ... خب اره عزیزم میخواستم گربه بگیرم ولی نه به این زودی بعدم قرار نبود گربه گرون به سرپرستی بگیرمالان یهویی شد
بدبخت009 عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 5232 بچه گربه رو حتما یکی از رفیقاش گربه داشته اون چندتا توله زاییده اینم یکیشو اورده برا تو بخاطر همین قیمتش نمیگه 😂شوخی کردم خیلی کیوتهه🎀 از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21291 خب اره عزیزم میخواستم گربه بگیرم ولی نه به این زودی بعدم قرار نبود گربه گرون به سرپرستی بگیرمالان ی ... و جالب اونجاست رنگ ام مد نظرت سفید بود ایشونم سفید گرفت!و جالبتر اونجاست که دیروز زدی! و اخرش نوشتی نر میخوام که اینم نرهدوست پسرت تلپاتی بلده؟ از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
خای مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 512 نژاد گربه های سرپرستی کاملا مشخصهبیشتر شون سفید هستند و یا طوسی سیاه و سفید گربه های خیابونیه خب این گربه سرپرستیه فقط میترسم خیلی گرون باشه
خای مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 512 و جالب اونجاست رنگ ام مد نظرت سفید بود ایشونم سفید گرفت!و جالبتر اونجاست که دیروز زدی! و اخرش نوشتی ... دوس پسرمه غریبه نیس که😂چون همه اینارو بهش گفتم دو ساله باهمیم از سلیقه و علایقم خبر داره دیگه!
آسو٧٣ عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 798 عزیزم یه چیزی بین بیرمن و پرشین توله های اینا چون تک رنگ و سفید حدودا ۷ تومن هست
خای مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 512 بچه گربه رو حتما یکی از رفیقاش گربه داشته اون چندتا توله زاییده اینم یکیشو اورده برا تو بخاطر همین ق ... اسکرین چتش رو با صاحب گربه فرستاد برامشماره طرفم داد هر سوالی دارم ازش بپرسم فقط گفت قیمت نگیری زشته🥲😂
خای مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 512 عزیزم یه چیزی بین بیرمن و پرشین توله های اینا چون تک رنگ و سفید حدودا ۷ تومن هست مگه بریتیش سیلور نیست؟!
خای مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 512 وایییییییییییییییی عشققققققققققققاین باید خیلی گرون باشه اگه خریده باشتش خریده دیگه ندزدیده که😂ولی نمیگهههه چند که من غر نزنم