2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد لجباز باشه

دیگه مرد لجباز قلق داره باید آروم آروم نرمش کرد رگ خواب شوهرتون پیدا کنی اعتمادشو‌جاب کنی اونم کوتاه میاد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دیگه مرد لجباز قلق داره باید آروم آروم نرمش کرد رگ خواب شوهرتون پیدا کنی اعتمادشو‌جاب کنی اونم کوتاه ...

چقدر سخته آخه مردا اینجورین 

چرا به خواسته های زن بها نمیدین

چقدر سخته آخه مردا اینجورین چرا به خواسته های زن بها نمیدین

خو دیگه مرد تا بوده همیشه همینن اسمش الکی گذاشتن غیرت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

واقعا متاسفم برای مردای اینجوراینم یه دلیلیه که دخترا دوست ندارن. شوهر کنن

دقیقا

دختری که درس براش خیلی مهم باشه دو تا کار می کنهاول درس می خونه بعد شوهر می کنه دوم ادامه تحصیل رو ب ...

دلم میخواد کار مجازی انجام بدم خرج تحصیل خورمو در بیارم اما نمی‌دونم چجوری 

اینجوری که پسره فرار می‌کنه

خب فرار کنه

کسی که درس براش اینقدر مهمه چرا باید از فرار کسی که با تحصیل همسرش مخالفه ناراحت باشه

اونی که تحصیلات براش مهمه باید با یکی هم فکر خودش ازدواج کنه اونی که بخاطر تحصیل فرار می کنه