2777
2789
عنوان

ناراحتم 😒

215 بازدید | 10 پست

ده روزه فهمیدیم شوهرم مبتلاشده زگیل تناسلی .من‌منفی شد ازمایشم.مغزم دردگرفت اینقدر فکرکردم چه جوری گرفته.ازکی گرفته.خودشم‌متعجبه ومیگه اگه هم باشه مربوط به گذشته اس الان ویروسش افتاده بیرون.شک هم ندارم چیزی هم توگوشیش ندیدم.جدای ازاینا رابطه نداریم فکرکنم تاواکسنشم نزنم‌نمیتونیم‌داشته باشیم .خسته شدم این چه بلایی بود .

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
استخر نرفته تازگیا ؟

نه اصلا

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برای هرکسی ممکنه پیش بیاد خودت را درگیر نکن

البته برای هر کسی ممکن 

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

پیگیری کن که چطور گرفتهاز پزشکش بپرس حتما

یعنی بمن میگه پزشکش؟

جسارتا رابطه مقعدی نداشتید ؟ بیشتر ویروس اچ پی وی از طریق ویروس های داخل مقد هست

آزمایش خودش منفیه

شوهرش مثبته

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

آزمایش خودش منفیهشوهرش مثبته

بله همسرش میگیره نه خودش ، ویروس داخل مخاط مقعد بالقوه هست داخل بدن هممون هست  ولی ازین راه از شخصی به شخص دیگه منتقل میشه بدن ما به ویروس های خاموش خودمون واکنش نشون نمیده ولی به ویروس دیگران چرا 

2790
2778
2791
2779
2792