2777
2789

فقط اشک میریختم یبوست عفونت واژن درد کمر لگن پاهام سفت شدن شکمم ک دیگه از همه چی بدتر نفس تنگی دیگه نشستم دیشب تا میتونستم گریه کردم شبا تا صبح صد بار بیدار میشم از درد بد شوهر عنترم صبح پا شده میگه چقدر میخابی انقدر جیغ و داد کردم سرش ک بی سر صدا لباساشو پوشید رفت  من ب خاطر خدا این بچه رو نگه داشتم چون بارداریم ناخاسته بود ولی خدا هیچ نگاه ب زندگیه من نمیندازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دکتر نمیری؟عفونت خدای نکرده باعث زایمان زودرس میشه

دکتر دیروز بودم گفت اینا طبیعیه واسه عفونتمم ی شیاف داده ک زود خوب میشم ولی خیلی زودم دوباره عفونت میگیرم دیشب ی جوری عفونت ازم رفت ک گلاب ب روتون فکر کردم کیسه ابم پاره شد یا جیش کردم

شیر گرم بخور برای یبوست دکتر برو برا عفونت ممکنه موجب زایمان زود بشه

رفتم شیاف داد بهم زود خوب میشم باز زودم عفونت میگیرم خب زود بشه من دیگه از بارداری خسته شدم واقعأ حوصله ندارم

لعنت ب همچین شوهرایی

به منم همیشه همینو میکفت  حتی وقتی بجه دنیا اومد وتا شش صبح بیدار بود 

خب تو تمرگیدی خبرنداری زر نزن

اه یادم انداختی اسی چقدر سختی کشیدم😩

عادت بدی دارم روز نمیتونم بخوابم بچمم هم شبا بیدار روژ خواب فکرکن

حتی روزی دوساعت نمیخوابیدم

چشام قرمز قرمز بود همیشه

سر درد 

کمکم نمیکرد هیج زخم زبون میزد بااین حرفاش

باور میکنی گلوم زخم شد بی دلیل

تغذیه بد بی خوابی 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

شیر گرم بخور برای یبوست دکتر برو برا عفونت ممکنه موجب زایمان زود بشه

شیر یبوست بدتر میکنه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مقصر خودتی جانم وقتی از خواب بیدار میشی شوهرتم بیدار کن تا بفهمه بارداری سخته 

من شبا که بیدار میشدم یه لگد میزدم به شوهرم که بیدار بشه کمکم کنه اون طرفی بچرخم 

یا با هم بریم دستشویی 

یا اب میخواستم 

شبا هر نیم ساعت یه بار بیدار میشدیم😅

خدا..

لعنت ب همچین شوهراییبه منم همیشه همینو میکفت حتی وقتی بجه دنیا اومد وتا شش صبح بیدار بود خب تو تمرگ ...

اعصابمو بدتر ریخت ب هم بهش گفتم ب جای رفیق بازیو مشروب خوردن ی زحمت بده ب خودت بزن تو گوگل ببین زن باردار چجور مشکلاتی داره بد حرف بزن بگو همش خوابی حالا ببین الان ساعتو من الان ی ساعت بیدارم هیچکدوم از دوروبریای من این ساعت پا نمیشن بااینکه باردارم نیستن