sariiino مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 7225 عنوان دم اذان 63 بازدید | 7 پست بیاین برای هم دعا کنیملطفا برای بخشیده شدنم پیش خدا و رسیدن به آرزوم دعا کنین😢💔 در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :) 1403/08/07 | 05:09 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moooooooona عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2494 چرا فکر می کنید گناهکارید این آخه چه فکریه از کجا نشات میگیره اگر تو گناهکاری پس کسانی که پول یتیم رو میخورن و زندگی لاکچری دارن و به ریش ....میخندن چی
اقارنگو عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 1774 دعا کردم میشه توم برای حال خوب منو همسرم .سلامتیمون . ثروتمند شدنمون دعا کنی خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)
sariiino مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 7225 چرا فکر می کنید گناهکارید این آخه چه فکریه از کجا نشات میگیره اگر تو گناهکاری پس کسانی که پول یتیم ر ... من کوچیکترین چیزا حس سنگینی بهم میده تو بگو اخم کردن به یه حیوون باشه... در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)
sariiino مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 7225 دعا کردم میشه توم برای حال خوب منو همسرم .سلامتیمون . ثروتمند شدنمون دعا کنی ممنون چشم در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)
moooooooona عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2494 من کوچیکترین چیزا حس سنگینی بهم میده تو بگو اخم کردن به یه حیوون باشه... خوب این یعنی خودآزاری و وسواس فکری.انقدر آدمهارو دیدم که علیه سلام بودند و پیشونی به مهر زمان خلوتیاشون شخص دیگه ای می شدن
sariiino مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 7225 خوب این یعنی خودآزاری و وسواس فکری.انقدر آدمهارو دیدم که علیه سلام بودند و پیشونی به مهر زمان خلوت ... هرکی و خدای خودش در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)
Mona152 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 11740 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 🙏 تو هم برای من دعا کن آمرزش دعا کن اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹