2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت سیگار مقدمه چیزا دیگه نیست

از نظر من نه من از ۱۵سالگی قلیون کشیدم همه میگفتن از قلیون شروع میشه میرسه ب سیگار و خیلی چیزای دیگه ولی من الان ۲۲سالمه هنوز دارم قلیون میکشم لب به چیز دیگه ای نزدم

میخوام بهت بگم بستگی بخودت داره اگه میبینی یه روز افتادی تو دام خیلی چیزا بدون خودت خواستی😉

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

از نظر من نه من از ۱۵سالگی قلیون کشیدم همه میگفتن از قلیون شروع میشه میرسه ب سیگار و خیلی چیزای دیگه ...

قلیون رو منم اره ولی اینطوری نیست همش حالا سالی ماهی اره .

ولی سیگار بنظرم وابستگی داره 

بنظرت یه معلم چقدر براش زمینه چیزا دیگه هست منظورم اینه ک شغلش باعث نمیشه بیخیال شه؟

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

قلیون رو منم اره ولی اینطوری نیست همش حالا سالی ماهی اره .ولی سیگار بنظرم وابستگی داره بنظرت یه معلم ...

شغل که کلا ملاک نیست عزیزم

خود شخص باید بخواد من یکی از نزدیکانم به شدت وابسته سیگار بود خب طبیعیم هست وابستگی بیاره بخاطر نیکوتینی که داره باعث این موضوع میشه روزی ۳پاکت سیگار میکشید 

واقعا دیگه خودش حالش داشت بهم میخورد اومد کمش کرد

شد روزی ۲پاکت

بعد دوماه شد یک پاکت و به مراتب کمتر شد و شد درهفته یک نخ و تمام ترک کرد

همه چیز بسته بخودع فرد داره و هیچکس رو به اجبار نمیتونی ترک بدی حتی اگه ترک هم کنه دوباره بعد دو سه هفته شایدم آنی بره سراغش 

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️