seleopn مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 121 عنوان رشته انسانی 147 بازدید | 21 پست اومدم این رشته چون حفظیات و درکم خوب بود و از ریاضی متنفر بودم و اصن بلد نیستم بعد میبینم ک ریاضی داره تازه اقتصادم داره و ریاضیش واسه من اصن اسون نیستتت چیکار میکنین ک ریاضی و میفهمین بقیه درسام بد نیست خوبه 1403/08/07 | 02:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
springan عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 6006 ریاضی اش ساده استهرجاشو نفهمیدی بزن تو گوگل ویدو اشو ببینمنم از دست ریاضی فرار کردم رفتم انسانیولی اونقدر سخت نبود دیگههرررر رشته ی دیگه ای هم میرفتی همینقدر ریاضی رو داشتتازه نگم برات دانشگاه رفتم مدیریت بازرگانییعنی تا خرخره ریاضی بود😆😆😆 دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ
delroba_s عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3976 بشدتتت ریاضیش اسونه منی ک ریاضی هیچ نمیخوندم دوازدهم برا اولین بار خوندم ۱۹ و ۷۵ شودم نوبت اول نفر اول ریاضی فیلم های اموزشی خوب ببین مث ریاضی راهنماییه اقتصادش هم ک راحته عزیزم نگران نباش رشته خوبیه عشــــAــــق🔗♥️
reyhanebanooo عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 3845 همه رشته ها ریاضی دارهاقتصاد فقد اون جدول هزینه ها هست لذت زندگی را در بیخیالی یافتم.. رهبرم🕊 تا پای جان میمانیم✌🏿
seleopn مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 121 سرکلاس تدریس گوش ندی نمیتونی یاد بگیری سرکلاس فقط من نیستم ک نمیفهمم بقیه ام نمیفهمن وگرنه گوش میدم اصن یه جوری توضیح میده هم تند هم اصن تدریسش بده
seleopn مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 121 ریاضی اش ساده استهرجاشو نفهمیدی بزن تو گوگل ویدو اشو ببینمنم از دست ریاضی فرار کردم رفتم انسانیولی ا ... وای خدایا😭😂
seleopn مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 121 بشدتتت ریاضیش اسونه منی ک ریاضی هیچ نمیخوندم دوازدهم برا اولین بار خوندم ۱۹ و ۷۵ شودم نوبت اول نفر ا ... اخه بالاترین نمره ما از10 8بود خرخون کلاسمون گرفته بود انقدر سخت بود امتحان بعد خوبم یاد نداده اصن ک بخوایم نمره خوب بگیریم
emma۱۲rr عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 8592 سرکلاس فقط من نیستم ک نمیفهمم بقیه ام نمیفهمن وگرنه گوش میدم اصن یه جوری توضیح میده هم تند هم اصن تد ... بهش بگین اگه نشد فیلم اموزشی از نت ببین دیگه😉😊
delroba_s عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3976 اخه بالاترین نمره ما از10 8بود خرخون کلاسمون گرفته بود انقدر سخت بود امتحان بعد خوبم یاد نداده اصن ک ... مشکل معلمه من فک میکردم ریاضیم خوب نیست فیلم اموزشی خوب دیدم بهترین نمره اوردم عشــــAــــق🔗♥️
seleopn مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 121 بهش بگین اگه نشد فیلم اموزشی از نت ببین دیگه😉😊 میگه مشکل از ماس تازه فقط کلاس ماعم نیستا کل کلاسای انسانی ک با این معلم دارن بد شدن
seleopn مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 121 مشکل معلمه من فک میکردم ریاضیم خوب نیست فیلم اموزشی خوب دیدم بهترین نمره اوردم چ فیلمی از کی بود
emma۱۲rr عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 8592 میگه مشکل از ماس تازه فقط کلاس ماعم نیستا کل کلاسای انسانی ک با این معلم دارن بد شدن فیلم اموزشی بهتر از دبیر توضیح میده