2777
2789
عنوان

میدونم که

98 بازدید | 9 پست

اگه امشب سحر داشته باشه تا روز مردنم یادم نمیره 

حتی اون ثانیه ای که کفنم کنار میزنن لحد روم میزارن هم به یاد امشب و استرسم بغض میکنم

خدایا رحم کن

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
چرا انقدر ناراحتی؟

انگار نفت ریختن رو زندگیم میخوان آتیش بزنن

فقط کرم و معجزه خدا میتونه کمک کنه اون نفت نباشه ،ای باشه

خدا به دل من و همه دل نگرونا به حق زینب مظطر آرامش بده

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار نفت ریختن رو زندگیم میخوان آتیش بزننفقط کرم و معجزه خدا میتونه کمک کنه اون نفت نباشه ،ای باشهخ ...

زندگی همه با معجزه خدا پیش میره 

ولی مشکل شما تو چه زمینه ایه؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
زندگی همه با معجزه خدا پیش میره ولی مشکل شما تو چه زمینه ایه؟

یه مشکل خانوادگیه

یه مشکل خانوادگیه

بهرحال مشکل هرچی که هست 

طبق اعتقاد خودتون قراره خدا حلش کنه.

پس سنگینی بار رو روی دوش خودتون نبینین اضطراب باعث میشه شرایط رو بدتر حس کنین

مثلا معنی دعای هفتم رو بخونین عمیقا حس آرامش داشته باشین. یا جامعه صغیره رو بخونین بسپرین به خدا واقعا بسپرین

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بهرحال مشکل هرچی که هست طبق اعتقاد خودتون قراره خدا حلش کنه.پس سنگینی بار رو روی دوش خودتون نبینین ا ...

اره درست میگین

الهی به حق کرمش به همه رحم کنه به منم رحم کنه

برام دعا کنین عزیزم

تا موقع خواب به نیت خودم و شما و تمام حاجتمندان ذکر یا زهرا میگم 🧡

آروم باش، خدا صلاحت رو می‌دونه بهش تکیه کن حتی اگر شد آنچه که نباید، خدا خودش بغلت می‌کنه 🧡

👩🏻🏫English teacher👩🏻🏫

بهرحال مشکل هرچی که هست طبق اعتقاد خودتون قراره خدا حلش کنه.پس سنگینی بار رو روی دوش خودتون نبینین ا ...

سلام مهربونم🌸🌸

ممنونم از کمک های دیشبتون حرفاتون خیلی قشنگ بود🦋

تقریبا بخش بزرگی از مشکل  با کمک کرم خدا حل شده فقط یه آتیش زیرخاکستر مونده که اونم خدا با کرمش معجزه کنه درست میشه

ان شا الله به حق ام البنین و علمدارش هرحاجتی دارید بهش برسید🌸🌸

دعا کنید بقیه مشکلم حل شه

تا موقع خواب به نیت خودم و شما و تمام حاجتمندان ذکر یا زهرا میگم 🧡آروم باش، خدا صلاحت رو می‌دونه به ...

مممنونم عزیزم🌸🌸

این تاپیک برا دیشب  از غصه داشتم تحلیل میرفتم تمام بند بند وجودم سست شده بود اماتقریبا بخش بزرگی از مشکل  با کمک کرم خدا حل شده فقط یه آتیش زیرخاکستر مونده که اونم خدا با کرمش معجزه کنه درست میشه

دعا کنید بقیشم درست شه خیالم راحت شه

الهی به حق پهلو و بروی زهرای مرضیه دلتون شاد و حاجتتون رواشه 🌸🌸