2777
2789
عنوان

چرا هرکار میکنم قرمه سبزی جا نمی افته

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 39 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قرمه محشر

پیازتو ریز خورد میکنی بدون روغن با دو سه قاشق اب میزاری تا نرم بشن خواستن بچسبند به قابلمه روغن می‌ریزی و یه هم‌میزنی میزاری تا شیشه ای بشن و رنگش برگرده

گوشتتو می‌ریزی یه تفت میدی

کمی زردچوبه و فلفل سیاه

بعدم لوبیا ترکیب چیتی و قرمز برا هر نفر دو قاشق یکی از این یکی از اون

آخرم سبزی ریز حسابی سرخ شده در روغن حسابیااااا

هم میزنی ترکیبش اندازه بود آب جوش هول میدی انقد که یکی دو بند انگشت بالاتر مواد باشه

اول زیرش زیاد قل اومد زیرش کم ۷ ۸ ساعت خوب بپزه

قابلمت رو اندازه بردار بزرگ نباشه

دو ساعت مونده به سرو پودر لیمو و نمک و یکم سماق میزنی

فلفل و نمکش احساس بشه

نوش جان

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

قرمه محشرپیازتو ریز خورد میکنی بدون روغن با دو سه قاشق اب میزاری تا نرم بشن خواستن بچسبند به قابلمه ...

پس من کم میذاشتم بپزه 

فردا از صبح زیرشون روشن میکنم مرسیییییی عزیزم

وای اب زیاد ریختمالان ک آبش زیاده چیکار کنم؟

فدا سرت 

کلا غذا با اب کم، شعله کم مدت زیاد خ خوشمزه میشه

واس گوشت نهایت ۲ تا ۳ لیوان

واس مرع یک تا دو لیوان آب کافیه برای پخت

تازه مرغ بعضیا با نصف لیوان آب یا کلا بدون آب میپزن

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

پس من کم میذاشتم بپزه فردا از صبح زیرشون روشن میکنم مرسیییییی عزیزم

نوش جان