2777
2789
عنوان

شوهرم میمیره

867 بازدید | 25 پست

بشدت اضافه وزن داره و کبد چرب گرید بالا که داره سیروز میشه . نه لاغر می‌کنه نه دست از خوردن می‌کشه چیکار کنم 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

ببرش دکتر تغذیه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تورو خدا نگو سیروز

بهش بگو ب خودش برسه

پدر من داره از درد سیروز میمیره

روزا گرونن وقتی یه روز رو صرف میکنی ، یه روز کمتر برای گذروندن داری ، پس مطمئن شو که هر کدوم رو عاقلانه خرج میکنی...

😐😐

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه دوستی بهم گفت دکتر جاوید دکتر طب سنتی تو یوتیوبو ببین

شما هم ببین راهکارهای خوبی میده

روزا گرونن وقتی یه روز رو صرف میکنی ، یه روز کمتر برای گذروندن داری ، پس مطمئن شو که هر کدوم رو عاقلانه خرج میکنی...

خب دست خپدش نیس ببرش‌دکتر

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚