2777
عنوان

خواستگار

445 بازدید | 12 پست

۳۵سالمه فوق‌لیسانسم و از نظر شغلی‌و مالی موقعیت خوبی دارم؛ ۸سال با کسی‌در ارتباط بودم و خیلی دوست داشتم به ازدواج برسه که درنهایت به ازدواج ختم نشد و مهاجرت کرد؛ تا حالا هم هیچکدوم  از خواستگارام به دلم ننشسته واقعیتش! 

۶ماهه که یه خواستگار دارم پسر خیلی خوبیه با درک و فهم و مهربون؛ اما مشکل اینه که هم یه شهر دیگس که میگه به خاطر تو میام تهران و هم از نظر سطح شخصیتی خیلی پسر ساده و سطح پایینیه؛(اخلاقش بیسته اما رفتاراش ضایع) مثلا زیادی با مردم شوخی میکنه ؛نوع حرف زدنش و رفتاراش؛ فوق دیپلمه و کارش دلالیه ماشینه؛ پدرش اعتیاد داره؛  خیلی دوسش دارم خیلی بهم حس امنیت میده اما احساس می کنم اینا فقط در رابطه دوستی خوبه نه ازدواج، و میترسم که  از اینکه بخوام به خانوادم نشونش بدم و فامیل نکنه احساس شرم کنم که چقدر اختلاف سطح بینمون هست؛ بنظرتون درسته چنین انتخابی؟ یا بعدامشکل ساز میشه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صد درصد باعث مشکل میشه اصن شما در سطح هم نیستید!

و یه توصیه دوستانه

چرا نمیرید پیش تراپیست؟ انتخاب هایی که میکنید اصلا سالم نیستن

یاید علت یابی کنید که چرا اینجوری انتخاب میکنید؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
صد درصد باعث مشکل میشه اصن شما در سطح هم نیستید!و یه توصیه دوستانهچرا نمیرید پیش تراپیست؟ انتخاب های ...

تراپیستم کنک کرد نفر قبل و‌ترک کنم؛ این مورد و زیاد موافق نیست اما میگه‌فعلا کات نکن ؛ نه رد میکنه و نه‌تایید

تراپیستم کنک کرد نفر قبل و‌ترک کنم؛ این مورد و زیاد موافق نیست اما میگه‌فعلا کات نکن ؛ نه رد میکنه و ...

تراپیستت نباید جای تو تصمیم بگیره 

داره بهت فضا میده که بفهمی باید این آدمو که انقدر سطحش ازت پایین تره رها کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تراپیستت نباید جای تو تصمیم بگیره داره بهت فضا میده که بفهمی باید این آدمو که انقدر سطحش ازت پایین ت ...

منم همین حس و دارم که داره بهم‌فضا میده؛ خیلی بهش علاقه پیدا کردم اما می دونم این اختلاف سطح هیچ جوری درست نمی شه

منم همین حس و دارم که داره بهم‌فضا میده؛ خیلی بهش علاقه پیدا کردم اما می دونم این اختلاف سطح هیچ جور ...

بدون شک کات کن