2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا یه لحظه بیاین🥲

73 بازدید | 4 پست

بچه ها کلاس دوازدهمم کلا بچه آرومو کم حرفیم چون با بچه ها کلاسم جور نیستم به خاطر اخلاقشون خیلی کم حرف میزنم اهل بحث و دعوا نیستم وبچه های کلاس مخصوصا یکیشون خیلی بهم تیکه میندازه و چندین باره که تو حرف زدنم بهم توهین کرده (خفه شو ، دهنتو ببند)

یا اون دفعه داشتم یه چیزی تعریف میکردم بعد بهم گفت کی اینو گفته بهش گفتم بابام میگه غلط کرده یا یکی دیگشون از یه کلاس دیگ اومده بود تو کلاسمون چون با بچه ها کلاسمون اوکیه،، بعد رو تخته یه نقاشی رو میکشیدم پاشد اومد برام ماژیک ازم کشید که من میخوام بکشم بعد تا کشید منم با تخته پاکن پاکش کردم اونم اومد رو تخته نوشت تو ** منم نیستی هیچ واکنشی بهش نشون ندادم بعد بم گف اونجارو دیدی چی نوشتم.

من خیلی سکوت کردم در برابر حرفاشون هیچ واکنشی به هیچ کدوم از حرفاشون نشون ندادم گفتم شاید بی محلی باعث بشه درست بشن اما هیچ تغییری نکردن این سکوتمو اون همه حرفو تو خودم میریزم باعث شده تمرکزمو از درسم از دست بدم درسم ضعیف شده و علاقم کم شده نسبت به درس یکمی عصبی شدم و وقتی خیلی بهم فشار میاد تو خونه حسابی گریه میکنم نظرتون چیه چیکار باید بکنم؟؟

شرایط،سختی عزیزم درک میکنم 

سعی کن توجه کنی چی تو رو مسخره میکنن اون نقطه ضعف و بهتر کنی 

یا با یکی از هم کلاسی هات ک دختر خوبی دوست صمیمی ایجاد کنی 

تو جمع ها و اکیپ هم کلاسی هات فعال باش بگو بخند تا حس صمیمیت بینتون تقویت بشه البته غیر اون چند نفری ک اذیتت میکنن 

و در نهایت با مشاور مدرسه حتما صحبت کن 

ولی ب هیچ عنوان نزار رو درست تاثیر بزاره .اصلا بهشون فک نکن و تمرکزت و بزار رو درست 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط،سختی عزیزم درک میکنم سعی کن توجه کنی چی تو رو مسخره میکنن اون نقطه ضعف و بهتر کنی یا با یکی از ...

ممنونم مهربون🩷✨️

مدرسم غیر انتفاعیه ۱۰ نفر بیشتر نیستیم فضا کلاسمونم خیلی کوچیکه یه چند نفر هستن که اوناهم با این گروه اوکی نیستن ولی از اوناهم یه اخلاقایی دیدم که دوست ندارم باهاشون ارتباطم زیاد بشه فقط درحد حرفای معمولی باهاشون حرف میزنم