2777
2789
عنوان

دلم از بد دلی شوهرم خیلی گرفته

419 بازدید | 22 پست

بعداز سیزده سال زندگی با وجود دوتا بچه هنوز حساسیتش رو کنار نذاشته .امروز عصر رفته بودم خرید یه خیابون پایین تر از خونمون.قبلش  بهش زنگ زدم گفتم که میرم بعد موقع برگشت چون خرید کرده بودم و نمی تونستم پیاده برگردم بهش زنگ زدم گفتم بیا دنبالم گفت دورم نمیرسم بیام شاید یه ساعت دیگه برسم منم گفتم باشه حالا خودم یه کاری میکنم زنگ زدم به دوستم که دو سالی هست که جای نزدیک بخوام برم میبرتم خلاصه دوستم گفت تا ده دقیقه دیگه میام منم نشستم رو صندلی کنار خیابون و جنس های دست فروش ها رو نگاه کردم که  اتفاقا  همه هم خانم بودن .دوستم تو ترافیک مونده بود یه بیست دقیقه ای شد که اومد تا من سوار ماشینش شدم شوهرم زنگ زد که کجایی گفتم  تازه سوار ماشین دوستم شدم شروع کرد به سرو صدا کردن که تو نیم ساعت قبل به من زنگ زدی الان تازه سوار شدی پرسید تنها رفتی گفتم اره .بدتر عصبانی شد بعد که ما رسیدیم در خونه دیدم داره با عصبانیت رژه میره دوستم سلام کرد خیلی سرد جوابشو داد یه اخم وحشتناکی هم کرده بود .بعد که اومدم داخل هرچی گفت جوابشو ندادم الان خیلی خیلی دلم گرفته .کلا مرد بدی نیست .زحمت کشه چشم پاکه دست و دل بازه ولی امان از وقتی که تنهایی بخوام جایی برم خیلی اذیت میکنه این طور که رفتار میکنه کلا از زندگی نا امید میشم میگم یعنی بعد از اینهمه سال زندگی به اندازه  نیم ساعت بیرون بودن پیشش  اعتبار ندارم

در صورتی که حجابم کامله. 

علتش چیه خب؟ بعد این همه سال قطعا علتشو باید بهت گفته باشه 

تو موارد دیگ هم حساسه؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای درکت میکنم خیلییی حس بدیه من همسرم درو روم قفل میکرد 🥲 حق ندارم جواب آیفون و بدم 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

خیلی سخته.😢😢😥😥

همسر سابق منم همین بود یه مریضی داشت به اسم طرحواره ی رها شدگی که عامل همین اخلاقش بود،،منو ناااابود کرد انقدرررر از دستش کشیدم طی همون چند سال که انگار روحم مرد،،هنوزم اثرات اخلاق مزخرفش تو وجودم هست.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

چی بگم والا .از اول اینطوری بود که تا سوپری سر کوچه نمیذاشت تنها برم الان بهتر شده ولی بازم اذیت هاش سر تنهایی جایی رفتنم هست متاسفانه .کلا آدمیه که مسائل رو سخت میگیره 

خداییش فکر نمی‌کردم خیلی از مردها مثل شوهر من باشن....من دیگه عادت کردم

شوهر شما هم بد دله .میشه یه کم بیشتر توضیح بدی ؟ شما چیکار کردی که بتونی راحت تر کنار بیای؟

الان بهتر شده ؟

اصلااا فقط یکم مراعات بارداریمو میکنه ، بعدش که گریه میکنم و دلیل اینکارارو میپرسم بهم میگه از شدت دوسداشتن زیاد ، لباسام همش گشاد و تیرس کلا دوس نمیذاره تنهایی تو اجتماع باشم  خیلی از آیندم میترسم 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

یعنی چی. متوجه نشدم

یعنی ترس از دست دادن و نارو خوردن از اطرافیانش رو داشت،،و با محدود کردن من این حس ترسش رو کنترل می کرد.

اولش فکر می کردم خودش هم شاید اهل خیانت باشه که فکر می کنه من اینم بعد دیدم نه واقعاً نیست،،بدون این که من بخوام یا بگم بهش گوشیش و همه چیش بدون رمز بود،،حتی یک بار هم بهش شک نکردم ولی بعد دیدم یه حس ترسی داره نه تنها نسبت به من نسبت به همه همین بود حتی تو کارش هم همین بود.

این اخلاق علت داره باید ریشه یابی بشه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

اصلااا فقط یکم مراعات بارداریمو میکنه ، بعدش که گریه میکنم و دلیل اینکارارو میپرسم بهم میگه از شدت د ...

وای عزیزم. درکت میکنم .شوهر منم دقیقا همینو میگه .ولی بعد از بزرگ شدن بچه ها اوضاع بهتر میشه .ولی همیشه هست دیگه 

شوهر من موقعی که مراعات میکنم و تنهایی جایی نمیرم و با مرد غریبه صحبت نمیکنم. اینقدر مهربون میشه اینقدر محبت میکنه .که من حس میکنم که خوش بخت ترین زن روی زمینم ولی همین که مخالف میلش رفتار میکنم کاری میکنه که حس میکنم بد بخت ترین زن دنیام زندگی مشترک سیزده چهارده ساله ی من توی همین پارادوکس گذشته متاسفانه