2777
2789
عنوان

کاهش وزن

93 بازدید | 10 پست

من اوایل قبل دبیرستان حدودا۶۰ کیلو بودم بعد وقتی رفتم دبیرستان تا پایان سال کنکورم ۹۰ کیلو شده بودم قدمم حدود ۱/۶۰ ایناس خلاصه شروع کردم به رژیم و اینا الان بعد از حدود ۱/۵ سال رژیم شدم ۶۲ کیلو و روزانه خیلی فعالیت میکنم و میدوم و کل کالری روزانه م حدودا ۱۵۰۰ هست و شکر رو هم در هفته شاید یکی دوبار بخورم ولی خیلی حساس شدم روی تغذیم و همش احساس میکنم زیاد میخورم با اینکه من عملا فقط شام میخورم ناهار تقریبا اصلا نمیخورم و صبحونه هم کلا نمیخورم ولی خب واقعا اذیت میشم یکم که غذا میخورم عذاب وجدان دارم و همش دلم میخواد خیلی لاغر شم و خلاصه این عذاب وجدان واسه سیر بودن خیلی اذیتم میکنه یعنی وقتی سیر میشم عذاب وجدان دارم کسی تجربه ای نداره؟ اینکه چه کنم یکم عذاب وجدانم کمتر شه؟ تازه مدامم درحال کاهش وزنم ولی نمیدونم چرا اینجوریم😭

کاش جای تو بودم 

من اونقدر چاق ام اشتهام‌‌کور نمیشه چی کار کنم 

داعم‌ شبانه روز حلقه میزنم‌😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش جای تو بودم من اونقدر چاق ام اشتهام‌‌کور نمیشه چی کار کنم داعم‌ شبانه روز حلقه میزنم‌😭

وایی چی بگم بخدا وزنم بیشتر بود بهتر بودم الان از غذا میترسم انگار چیز بدیه غذا خوردن همش کالری میشمارم اصلا اعصاب برام نمونده😭

حداقل اونموقع غذا راحت از گلوم میرفت پایین 

وایی چی بگم بخدا وزنم بیشتر بود بهتر بودم الان از غذا میترسم انگار چیز بدیه غذا خوردن همش کالری میشم ...

منم می خورم با عذاب وجدان‌ از بس چاق شدم اصلا نمی دونم چی کار کنم  پر خوری شدید دارم 

شما چه جوری اشتهاتون‌ رو کنترل کردین ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
دست راستت روی سر من کاش منم غیرت کنم نخورم

نه بخدا درسته بعضی وقتا ذوق میکنم کم کردم ولی چون یه مقدار سختی کشیدم تو این راه و هی میترسم دوباره وزن بزنم غذا برام شده هیولا تا غذا بخوام بخورم باید ببینم چقد کالریش میشه که یه دفه زیاد نباشه اصلا اعصاب واسه خودم نذاشتم یه لقمه غذا از گلوم پایین نمیره اگه یکم شیرینی بخورم هر روز به خودم میگم عع دیدی مثلا پریروز شیرینی خوردی ؟ نباید میخوردی و اینجوری خلاصه اصلا یه وضعی

منم می خورم با عذاب وجدان‌ از بس چاق شدم اصلا نمی دونم چی کار کنم پر خوری شدید دارم شما چه جوری اشت ...

به سختی 

اول رفتم دکتر بهم دو دوره رژیم داد من به زور حتی کمتر از رژیم دکتر میخوردم تو دوماه ۸ کیلو کم کردم بعد اومدم دانشگاه شهر دیگه هم غذام کمتر شد هم فعالیتم بیشتر با اینکه وزن خوب کم کردم ولی خب اون ذهنیت بدش همش باهام مونده دیگه به گرسنگی عادت کردم غذای سلفم کلا نمیخورم شاما یه چیز خیلی کم چرب و رژیمی اما یه مقدار حجیم برای خودم درست میکنم ولی خب بازم با اینکه خوردنم کمه بازم احساس زیاد خوردن دارم سیر که میشم عذاب میدم خودمو 

راستی من خیلی پر خوری عصبی داشتم به خاطر کنکور ممکنه شما هم استرس پنهانی چیزی داشته باشین حتما یه روانشناس یا روان پزشک برین اگه روانتون آروم تر شه بهتر هم میتونید وزن کم کنید

معدت کوچیک شده از طرفی دیگه به وزن اید آل ات رسیدی نیازی نیست عذاب وجدان داشته باشی عوضش باشگاه برو ...

آره ورزش میکنم با اینکه دانشگاهمون خیلی پیاده روی داره روزی یک ساعت پیاده روی تند و دویدن دارم ولی خب چی بگم این عذاب وجدانه مونده

آره ورزش میکنم با اینکه دانشگاهمون خیلی پیاده روی داره روزی یک ساعت پیاده روی تند و دویدن دارم ولی خ ...

یهو پر خوری نکن کم کم شروع کن به ریزه خوری تا برات عادی شه و بیخیال اون حسه بشی 

منم ۱۵ کیلو کم کردم و خیلی محتاط بودم و حساس الان ب وزن ایدآلم رسیدم ول کردم هرچی دوس داشه باشم میخورم ولی عوضش مرتب ورزش میکنم تا بسوزونمش