2777
2789
عنوان

احساس سنگینی

446 بازدید | 5 پست

سنگینی وگرفتگی روی کتف و گردن نشونه ی چیه؟انگار همیشه یه کیف سنگین داری حمل میکنی درد نیست،خستگی و گرفتگی هست،همش میخوای گردن و سر و شونه هات بی حرکت باشن یکی سنگینی رو برداره

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

منم دقیقا همینم دلیلشم نمیدونم

شما چند سالته؟

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حالا تو چرا این وسط داری میسوزی ؟؟؟؟!!!!

برا تو که عادیه این حرفا 

یه قلپ آب بخور سوزشت رفع شه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
حالا تو چرا این وسط داری میسوزی ؟؟؟؟!!!!برا تو که عادیه این حرفا یه قلپ آب بخور سوزشت رفع شه

قبول باشه روزه ت🤣