2777
2789
مبارکت باشه چطوریاس راجبش لطفا یه توضیحی میدی و اگر دوس داشتی قیمت عدسی و فریمشو بگی منم برای خشکی چ ...

فکر کنم برا خشکی چشم تاثیر داره، چون آستیگمات داری برو دکتر برات عینک مخصوص بسازه، برا من ازین آماده ها بود ، کلا ۷۵۰ در اومد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فکر کنم برا خشکی چشم تاثیر داره، چون آستیگمات داری برو دکتر برات عینک مخصوص بسازه، برا من ازین آماده ...

اره عزیزم برا من نمره داره دکتر باید بسازه ولی کلا چون تجربه عینک ندارم میگم چطوریاس دید باهاش بهتره؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اره عزیزم برا من نمره داره دکتر باید بسازه ولی کلا چون تجربه عینک ندارم میگم چطوریاس دید باهاش بهتره ...

ببین من امروزو فقط ازش استفاده کردم،هنوز عادت نکردم ولی دید باهاش مثل حالتای عادیمه، من زردشو نگرفتم شیشه بیرنگ انداختم، فقط فرقی که داره اون چشم درد بعد استفاده از گوشیو دیگه ندارم،خواهرم چشماش نمره داره ، ولی عینکش ضد اشعه نیس، آستیگماتم هس، فقط اولش اذیت شد ، بعدش عادت کرد

ببین من امروزو فقط ازش استفاده کردم،هنوز عادت نکردم ولی دید باهاش مثل حالتای عادیمه، من زردشو نگرفتم ...

دورت بگردم خیلی ممنونم از وقتی ک گذاشتی گلم خدا بهت سلامتی بده

منم تو راهنمایی های دکتر چشم پزشک گفت یه مدل شیشه هست ک میشه باهاش نمره استیگمات بزنن و  همین اشعه رو هم میگیره 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اره عزیزم برا من نمره داره دکتر باید بسازه ولی کلا چون تجربه عینک ندارم میگم چطوریاس دید باهاش بهتره ...

برا خواهرمم نمره داشت و آستیگمات بود، شد ۲ میلیون، کلا یک و دویست فریم شد، هشصد عدسی، برا اون ضد اشعه نیس، اگه ضد اشعه میگرفت میشد ۳ میلیون

برا خواهرمم نمره داشت و آستیگمات بود، شد ۲ میلیون، کلا یک و دویست فریم شد، هشصد عدسی، برا اون ضد اشع ...

🥲🥲🥲بیمه نداشتید؟؟اگر تکمیلی یا نیرو مسلح داشتید خوب بود

دورت بگردم خیلی ممنونم از وقتی ک گذاشتی گلم خدا بهت سلامتی بدهمنم تو راهنمایی های دکتر چشم پزشک گفت ...

قربونت برم، خوب دکتر بیشتر میشناسه مدل عینکارو، فقط یادت باشه بگو شیشه عینکت زرد نشه،یه موقع چون داعم استفاده میکنیش اذیت نشی