2777
2789
بله اگر مدام با اسکرین سر و کار داری

سلام 

عه برگشتید؟؟؟ 😍😍😍

چطور؟؟ 

یعنی کسی به این چیزا رسیدگی میکنه؟؟

من این عکس پروفایلتون رو خیلی دوست دارم با اون امضای قشنگتون... 😍😍

سلام بر ساکنین جزیره‌ی اوتفای .... ❤❤❤❤

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

۷۵۰ گرفتم، از هینک فروشی، امتحانم کرد، کامل اشعه رو کاور میکرد

ممنون عزیزم‌ 

مبارکت باشه هزینه برای چیزی که از سلامتیت محافظت کنه هرگز ضرر نمیشه

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
سلام سلاماوتفای که همین سایت خودمونه بررسی کردن و وصل شدم

خوشحال شدم 😄

خیلی حیفم میومد 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
مثل عینک طبی اول رفتی دکتر نوشت یا مستقیم عینک فروشی

قبلا دکتر معاینه کرده، چشمام ضعیف نیس، دیگه مستقیم رفتم عینک فروشی ، اگه چشمام ضعیف بود هم لنز اونو هم لنز مخصوص به چشممو تو یه فریم عینک درست میکردن، ولی برا کسایی که چشماشون ضعیف نیس میتونن مستقیم برن عینک فروشی، حتما اونجا با اشعه آبی امتحان کن عینکی رو که میخری

هم تو خونه هم بیرون میتونی ۲۴ساعته استفاده کنی؟

۲۴ ساعته نیاز نیس، وقتایی که با سیستم کار میکنی بزنی کافیه، نمیدونم بشه ۲۴ ساعته رو چشم گزاشت یا نه، ولی در کل فقط وقتایی که سرت تو گوشی و ایناس لازم میشه

چطوری امتحانش کرد؟

اشعه آبی دارن،مثل لیزر میمونه، میگیرن روش ، قشنگ میبینی که ازش رد نمیشه، عینکای دیگه راحت اشعه آبی رو عبور میدادن، ولی عینک بلو کات پخشش میکنه ، امروز امتحان کرد، قشنگ دیدم فرقشو با عینکای دیگه