2777
2789
عنوان

برنج…

50 بازدید | 4 پست

مادر شوهرم یه کیسه ۱۰ کیلویی برنج ماه پیش به ما داد امروز بازش کردم دیدم پره جوجه هستش زنده نیستن مردن ولی زیاده

چیکارش کنم نه دلم میاد بخورمش نه دلم میاد این همه رو بریزم دور 😩

رومم نمیشه به مادرشوهرم بگم

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

پاک کن بخورید، اسراف نکن

دوتا پیمونه شستم امشب ده تا جوجه اومد رو آب چندشم شد بخدا

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

1. برنج رو به مدت 5 الی 15 دقیقه تو افتاب پهن کنین. شپشک ها از افتاب بدشون میاد و فرار میکنن. دقت کنین که از 15 دقیقه بیشتر نشه. چون ممکنه خود برنج عرق بزنه و خراب بشه.

2. اگه مقدار برنج کمه، بزارینش توی فریزر. یک الی دو ساعت باشه کافیه. همه شپشک ها به همراه تخم هاشون یخ میزنن و میمیرن.

3. شپشک ها از بوی تند بدشون میاد. پس میشه از برگ سیر، خود سیر، چوب کبریت (به خاطر گوگرد) و این دسته موارد استفاده کرد. دقت کنین که به شکل غیرمستقیم لا به لای برنج بزارین. چون اگه مستقیم بزارین، ممکنه که خود برنج بوی اینا رو جذب خودش کنه و عطر برنج تغییر کنه. همینطور لا به لای برنج بزارین تا اثرگذاریش بیشتر بشه.

نکته: هر کاری میکنین، اصلا سمت قرص برنج نرین!

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.