2777
2789
عنوان

مهمونام جعبه شیرینی آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 89 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از هم خبر داشتن ک قراره اون یکی چی بیاره

از اون سه نفر که باهم بودن ۲ نفرشون رفتن شیرینی خریدن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
سیب زمینی پیاز که کاربردی تره

یکیش رو باز کردیم خودشون خوردن میشه بستنی فالوده آبمیوه هم برد رسمشونه همه چی می‌برن

خب حالا آوردن دستشون درد نکنه.. توام اگه خواهری یا مادرت کسی نزدیکته یکم از شیرینیا بده بهشون که همش نمونه..اگرم کسی نزدیکت نیس و همشو نمی‌تونید استفاده کنید میتونی خیرات کنی عزیزم..به نظرم آدم میره جایی شیرینی شکلات دسته گل مناسب تره تا میوه..

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
والا حق داری.خونه عموم قدیم رفته بودن عیادت بعد براشون دوتا نوشابه برده بودن.میگه تی وی رو روشن کردن ...

مثل اینه بری عیادت  دیابتی براش آبمیوه صنعتی و شیرینی ببرن خب معلومه که از سر باز کردن که یه چیزی بیرن

واقعا چرا وقتی سه نفر با هم دارن جایی میرن،نفری یه جعبه شیرینی بخرن؟احتمالا خودشون شیرینی رو محترمانه تر میدونن.ما شکلات هم میبریم برای هم،میوه هم میبریم و بد نمیدونیم،بیسکوییت بسته ای،من برای خونه ی عمه م‌ لواشک پذیرایی بردم،خونه ی داییم گردو با پوست داشتم بردم،در کل زیاد سخت نمیگیریم.ولی برای دوست شاید شیرینی و شکلات خوب باشه،گل هم خیلی سلیقه ایه،هرکسی خوشش نمیاد،بعضیا گل خریدن رو اسراف میدونن

مثل اینه بری عیادت دیابتی براش آبمیوه صنعتی و شیرینی ببرن خب معلومه که از سر باز کردن که یه چیزی بی ...

اولین بار بود که میومدن خونتون؟ 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))